120 kiállítóval sikeresen zajlott a debreceni utazás kiállítás

Forrás: turizmus.com

 2016. március 21. 15:45

Társkiállítókkal együtt több mint százhúsz kiállítóval sikeresen lezajlott március 18 - 20. között a XXVI. Debreceni Utazási Vásár és Autókiállítás – tájékoztattak a szervezők.

Az új helyszín, a Hall és a Nagyerdei Stadion északi rendezvénytere beváltotta a hozzá fűzött reményeket, a szombati szeles időjárás ellenére is a vásár látogatottsága meghaladta a 15 ezer főt.

A kiállítói és a látogatói vélemények egybehangzóan pozitívan értékelték, hogy a rendezvény továbbra is megőrizte színvonalát és vonzerejét. A vásár díszvendége, a Közép-dunántúli RMI igazgatónője, Lencsés Tamara elmondása alapján a társkiállítói nagyon pozitívan értékelték a vásárt, elégedetten távoztak.

Több kiállító kiemelte, hogy nagyon szeretik a debreceni vásárokat, mert a látogatók konkrét utazási céllal érkezik, nagyon érdeklődők és nyitottak az ajánlatokra és valóban utazni szeretnének, nem pedig prospektust gyűjteni. Elmondásuk alapján idén a belföldi úticélokat keresték legjobban a látogatók.

A tavalyi évhez hasonlóan, idén is péntektől vasárnapig tartott nyitva a vásár.

A péntek esti szakmai banketten került átadásra a 2008-ban alapított „Közönség díj", melyet a kiállítás látogatói szavaztak meg a legszebb standnak. A díjat az idei évben is a Balaton standja kapta.