151 évnyi munkát ünnepeltek a budapesti El Al-nál

Forrás: turizmus.com

 2022. június 13. 17:37

Az EL AL Izraeli Légitársaság 1989-ben nyitotta meg budapesti járatát és az elmúlt évtizedekben elégedett utasok százezreit szállította Izrael és Magyarország között. A minap - a koronavírus miatt kis csúszással - a 20 és 30 éves jubileumukat ünneplő kollégákat köszöntötték a cégnél.

“Vannak olyan kollégáink, akik már a kezdetektől itt vannak velünk. Ez az egyik legprofibb és legtapasztaltabb légitársasági csapat ma Magyarországon” – mondta Váradi János az El Al hazai igazgatója azon az összejövetelen, melyen a 20 és 30 éves jubileumukat ünneplő kollégákat köszöntötték (a Covid miatt kis csúszással) a belvárosi El Al irodában.

Az El Al jelenleg heti nyolc járatot üzemeltet Tel Aviv és Budapest között. Szezontól függően 3-6 légitársaság repüli az útvonalat, mindannyian nagyon jó átlagos töltöttséggel, azonban az El Al az egyetlen hagyományos modellben működő, un. “full service” légitársaság a két ország viszonylatában.

elal_jubileum

A 20 és 30 éves jubileumukat ünneplő kollégákat köszöntötték (a Covid miatt kis csúszással) a belvárosi El Al irodában

Fotó: EL AL

“Utasaink díjazzák szolgáltatási modellünket, megbízhatóságunkat, többek között azt hogy lelkiismeretes, segítőkész kollégáink ténylegesen elérhetőek irodánkban, fedélzeti ellátást és kézipoggyászt biztosítunk még a legalacsonyabb árkategóriában is, valamint a teljes értékű Business osztályunk is rendkívül népszerű az igényes utazók körében” – mondta a légitársaság hazai vezetője.