158 programot kínál idén a Z(s)eppelin

Szerző: Szántó Zoltán

Forrás: turizmus.com

 2021. február 08. 11:27

Megjelent a Z(s)eppelin Utazási Iroda új kis programfüzete, amely 500-nál is több indulási időpontot és 158-féle körutazást és városlátogató programot tartalmaz, a korábban megjelentetett katalógusnál tömörebb, kompakt formában.

A programfüzetben 158 program – köztük 12 új vagy bővített túra –, valamint 500-nál is több indulási időpont szerepel, napokra lebontott rövid programleírással, a szállás és ellátás részleteivel, valamint az induló részvételi díjak feltüntetésével.

 

A füzet a Z(s)eppelin évente megjelenő nagy katalógusának „esszenciáját" tartalmazza rendszerezett, kivonatolt módon – tájékoztatta lapunkat az iroda.

„A kis programfüzet megjelenése egy új dimenzió a kulturális körutazások értékesítésében" – mondta el Zsebők Tamás, a Z(s)eppelin Utazási Iroda ügyvezetője. Döntésükkel az utazóközönség változó foglalási szokásaira reagálnak, ugyanis a tapasztalatok szerint a katalógus átlapozása után az utasok döntő többsége a weboldalon tanulmányozta tovább a programokat, hiszen ott az interaktív térképektől a teljes árlistáig minden információt megtalálnak.

„Tekintettel arra, hogy a kezdeti érdeklődést követően minden utazó a weboldalon keres és olvas tovább, így abszolút feleslegesnek, kidobott munkának és értéknek éreztük a vastag, nagy programfüzet nyomdai megjelentetését" – hangsúlyozta Zsebők Tamás.

A kis programfüzet mellett folyamatosan készül a Z(s)eppelin nagy katalógusa is, melyben minden Z(s)eppelin Program 2 oldalon, nagy képekkel, minden árral, fakultatív és felárak feltüntetésével lesz elérhető. Ez a katalógus azonban csak az iroda weboldalán, digitálisan lapozható, nyomtatható formában lesz elérhető.

A Z(s)eppelin Programok minden tekintetben eleget tesz a bruttó, teljes árazás szabályainak, az érdeklődők számára pedig jelenleg 0 Ft-os kockázatmentes előjelentkezést kínál – közölték.