16 desztináció a Kartago Tours kínálatában

Forrás: turizmus.com

 2018. január 21. 16:50

Nosztalgiavonatozással tette emlékezetessé idei katalógusbemutatóját a Kartago Tours, amely az idén három török charter mellett járatot indít Marsa Alamra és újra programozza Sharm-el-Sheikh-et.

A gőzös a gödöllői királyi kastélyba vitte a viszonteladókat, akik Raja Amarral, a Tunéziai Turisztikai Hivatal képviselőjével és a tour-operátor törökországi szállodai partnereivel is találkozhattak az eseményen.

A résztvevőket Füri Mihályné Boglárka ügyvezető köszöntötte, aki elmondta, hogy négy hónappal azelőtt született meg kislánya, de március végétől visszatér szülési szabadságáról. Az ügyvezető emlékeztetett rá, hogy tavaly nyáron Riba Orsolya operatív igazgatóként csatlakozott a Kartago csapatához.

A Kartago Tours vezetői és a török szállodás vendégek

Fotó:  Kartago Tours

Nemzetközi háttér

Az utazásszervezőről megtudtuk, hogy 22 éve van a magyar piacon, Tunézia tekintetében piacvezető, másik két fő desztinációja, Egyiptom és Törökország vonatkozásában pedig szintén a legfőbb hazai utazásszervezők közé tartozik. Idén céljuk, hogy Törökország esetében övék legyen a második hely a piacon.

Gőzös húzta a nosztalgiavonatot Gödöllőre

Fotó: turizmus.com

A vállalat nemzetközi hátterével kapcsolatban elhangzott, hogy a REWE csoporthoz, azon belül a DER Touristik csoporthoz tartoznak, ugyanakkor a régiónkban működő irodákat az EXIM Holding fogja össze. Míg a DER Touristik több mint 10 ezer főnek ad munkát 2400 utazási irodában Angliától Németországon át Skandináviáig, addig a régió legnagyobb utaztatójának számító EXIM holding 500 főt foglalkoztat Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában és hazánkban, utóbbi tavalyi árbevétele elérte a 310 millió eurót.

Húszmillió eurós felelősségbiztosítás

A Kartago Toursnak Magyarországon jelenleg 8 irodája van, ezek közül négy Budapesten. Termékeiket 1100 viszonteladó értékesíti. Nincs banki hitele a társaságnak, vagyoni biztosítéka stabilan egymilliárd forint. Füri Mihályné felhívta a figyelmet, hogy a társaság rendelkezik egy húszmillió eurós felelősségbiztosítással is.

A jutalékrendszerről Riba Orsolya számolt be. Mint elmondta, a teljes árból jár náluk a jutalék, sőt vállalás alapján már rögtön emelt jutalékot számolnak. Marketingtámogatással is segítik a viszonteladókat, akik az összforgalom 65%-át adják.

A tavalyi évben jelentős növekedést ért el az utasszámot tekintve a Kartago Tours mindhárom fő desztinációjában, így nem véletlen, hogy év végi bónusz formájában bruttó 25,6 millió forintot fizet ki 200 viszonteladójának. A növekedés Egyiptomban 210%-os volt 2016-hoz képest, Tunézia esetében 271%-os, míg Törökországban 348%-os volt a bővülés.

Több mint 100 viszonteladó vett részt az eseményen

Fotó: Kartago Tours

Az idén az előfoglalási időszak három szakaszból áll, a szerencsések akár még a költőpénzt is megnyerhetik a nyaralásukhoz. A foglaláshoz akár már 20 ezer forint előleg plusz sztornóbiztosítás is elegendő.

Az idén megújul a törzsutas-rendszerük, az ügyfelek pontokat gyűjthetnek, az állást az interneten tudják ellenőrizni.

16 desztináció a kínálatban

A rendezvényre frissen elkészült katalógus újdonságaival kapcsolatban elhangzott, hogy idén 16 úti célba juthatnak el a Kartago Tours utasai Magyarországról. Törökországba heti három charterjáratuk lesz, ezek közül az egyik Debrecenből.

Egyiptomba az idén a magyar piacon a legszélesebb kínálatot biztosítják, lesz heti két járatuk Hurghadára, ezek közül az egyik dobbant és továbbrepül Marsa Alamra, és újra lesz járatuk Sharm-el-Sheikh-re is.

Tunéziába májustól indul az első chartergép, a szezonban összesen három közlekedik majd, kettő Monastirba, egy pedig Djerbára repül. A sokszínű szálláskínálatban 16 családbarát, csúszdás hotel is szerepel.

Görögországban Kréta, Rodosz, Korfu és Zakynthosz szerepel a kínálatban, újdonság Chania és környéke.

A tavalyi év sikere után idén is lesz heti egy járatuk Észak-Ciprusra, ahogy Bulgáriába is, utóbbiba egyéni utasoknak is kínálnak szállásokat. Spanyolországban Mallorca és a Costa Brava szerepel a charteres kínálatban.

Madeirát a TAP Portugal menetrend szerinti járataival kínálják havi két alkalommal, a Zöld-foki-szigetekre pedig pozsonyi indulással juthatnak el honfitársaink a Travel Service járataival. Észak-Olaszországban is kínálnak üdüléseket egyéni utazóknak.

A szezon kezdetén az összes fontos desztinációba szerveznek tanulmányutat. A tíz legjobb értékesítő iroda kapott elismerő oklevelet. Az előadások után a viszonteladók végigjárták a török partnerek asztalait, ahol megismerhették a szállodák szolgáltatásait.

A viszonteladók mindent megtudhattak a török szállodákról

Fotó: Kartago Tours

Aki jól töltötte ki a kérdőívet és szerencséje is volt, az végül jutalomutat nyerhetett.