2019 a Hahn Air számára is nagyon jó év volt

Forrás: turizmus.com

 2020. január 17. 17:33

A Hahn Air légitársaság szerződő partnereinek száma negyvennel nőtt tavaly, és elérte a 390-et. December végén csatlakozott a Hahn Airhez a Fly Bosnia légitársaság.

Tizenhét társaság interline szerződést kötött a Hahn Airrel, míg a maradék 23 H1 és HX járatszám alatt került be a Hahn Air rendszerébe. Jelenleg a világ tíz legnagyobb helyfoglalási rendszerében, 190 piacon, 100 ezer jegyértékesítő irodánál lehet a Hahn Air partner légitársaságokra foglalni és jegyet kiállítani HR-169-es okmányon. Az eddig csődbiztosítással kiállított repülőjegyek száma elérte a 40 milliót - tájékoztatott a Hahn Air.

Jelenleg 100 ezer jegyértékesítő irodánál lehet a Hahn Air partner légitársaságaira foglalni

Fotó: 123rf.com

December végén csatlakozott a Hahn Airhez a Fly Bosnia légitársaság, amely X1 járatszáma alatt foglalható és értékesíthető az Amadeus és Sabre helyfoglalási rendszereken keresztül.

A szarajevói központú légitársaság összeköttetést biztosít Bosznia-Hercegovinából számos európai és közel-keleti célállomásra, többek között Róma, London és Riyadh is szerepel a menetrendjében. Szezonálisan több charterjáratot is üzemeltet, járatait Airbus-319/100-as géppel teljesíti.

Kapcsolódó cikkek