Különjáratok indulnak a 2024-es labdarúgó Európa-bajnokság magyar meccseire

Forrás: turizmus.com

 2023. december 06. 09:08

Különjáratokat indít a magyar futballválogatott szurkolói számára a jövőre Németországban lezajló labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzéseire a Wizz Air. A különjáratok a futballmeccseket követően haza is hozzák a szurkolókat – jelentette be a légitársaság.

A légitársaság június 15-én és június 19-én Budapestről és Debrecenből is indít járatokat a németországi mérkőzésekre. A járatok menetrendjét kifejezetten a mérkőzések időpontjaihoz igazította a Wizz Air. Június 15-én a gépek mindkét városból reggel 6 órakor szállnak fel Köln-Bonn irányába, és vissza 20:55-kor indulnak. Június 19-én 11 órakor indul a két járat Stuttgartba, és 23:15 órakor térnek vissza Magyarországra.

Azok a focirajongók, akik a helyszínen szeretnének szurkolni a magyar válogatottnak, már most megvehetik a fix áras repülőjegyüket a Wizz Airnél, ami 59 990 forintba kerül.

A Stuttgart Arena lesz egyik magyar Eb-meccs helyszíne

Fotó: MHPArena Stuttgart Facebook-oldala

Stuttgart turisztikai látványosságai közé tartozik a Mercedes-Benz Múzeum, ahol többek között megnézhető az első modern automobilnak tartott jármű, amely az autógyártás úttörőjének, Gottlieb Daimlernek a nevéhez fűződik , valamint Nico Rosberg Formula-1-es világbajnok versenyautója is.