20 éves QuaesTour

Szerző: PR

Forrás: turizmus.com

 2015. január 20. 14:39

159 ország. 2 237 város. 300 millió gondtalan kilométer. 200 000 elégedett utas.

Megalapításának 25. évfordulóján a QUAESTOR Csoport utaztatási üzletága a QuaesTour is ünnepelt. A hazai utazásszervezői piacon az egyik legkomolyabb hagyományokkal, tradíciókkal, szakmai tapasztalattal rendelkező Utazási Iroda immáron 20 éve viszi utasait a világ minden tájára egyszerűen, kötöttségek nélkül, a lehető legmagasabb szolgáltatási színvonalon, kiemelkedő ár-érték arány mellett.

Az eddigi két évtized alatt felhalmozott tapasztalatból és tudásból továbbépítkezve egy sor fejlesztésre készül a QuaesTour 2015-ben, amelynek első lépésén, megújult weboldaluk elindításán már túl is vannak. Az utaztató kibővített szolgáltatási portfóliójához, illetve közelmúltbéli arculatváltásához illeszkedően kiemelkedő jelentőségű feladat volt a QuaesTour portál megújítása. Forradalmasított keresőmotorral, újrastrukturált tartalmakkal, frissített a dizájnnal, és kibővített funkcionalitással várják felhasználóikat!

Az információ technológiai innováción túl az utazásszervező saját szervezésű árualapját illetően is komoly termékfejlesztésre készül 2015-ben.

A fentieken túl, két évtizedes jubileumának alkalmából a QuaesTour egyedül álló módón minden kedves utasának 20 000 Ft-os ajándékutalvánnyal kedveskedik 2015. február 10-ig. További részletek a QuaesTour megújult weboldalán (www.foglaljutat.hu/20ev). (x)