26 Boeing megrendelésével ünnepel az Eva Air

Forrás: turizmus.com

 2015. október 18. 16:48

A napokban ünnepelte hazai jelenlétének 10. évfordulóját az Eva Air, mely kapcsán Tóth Attila, a képviseletet ellátó Aviareps ügyvezetője azt is bejelentette, hogy 26 nagygéppel bővül hamarosan a flotta.

A tajvani Eva Air az Evergreen Group része, a cég tevékenységében egyebek mellett megtalálhatók a tengeri szolgáltatások, a cargo, a hotel, a catering és a buszozás is. A légitársaság meglehetősen fiatal, mindössze 25 éves, s kevesen tudják róla, hogy évről évre beválasztják a legbiztonságosabb légitársaságok közé.

 

A most megrendelt 24 Boeing Dreamliner és 2 Boeing 777-300-as tovább emeli majd a szolgáltatások egyébként is meglehetősen magas színvonalát, amelyeket megtapasztalhat az utazó a bécsi, londoni, amszterdami és párizsi indulású járatok bármelyikén. A légitársaság központja Tajpej, ám a járatok érintik Bangkokot is, illetve rendkívül széles az útvonalhálózat egész Ázsiában. A Bécs-Bangkok-Tajpej járat Bécsből négyszer közlekedik (kedd, szerda, péntek, vasárnap), a fedélzeten az új gépek megérkezése után ebben a relációban is lesz a business és az economy classon kívül premium economy is. A légitársaság ráadásul a Star Alliance tagja, ami további lehetőségeket nyit meg.

 

A születésnapi prezentáció nemcsak fontos információkkal, hanem ázsiai ízekkel is elkényeztette a vendégeket a budapesti Marriott Hotelben, ahol nemcsak a légitársaságról, hanem az országról, Tajvanról is hallhattunk érdekességeket a turisztikai hivatal Európáért felelős frankfurti képviseletének kollégája tolmácsolásában. Caroline Bollrich pr- és marketingmanager kiemelte: az ország bővelkedik kulturális, természeti és gasztronómiai vonzerőkben, a vendégeket őszinte vendégszeretettel és autentikus környezetben fogadják. A rövid perezentációt rengeteg fotó és egy kis film is kiegészítette, amelyek mindezt csak megerősítették a jelenlévőkben. De kedvet csinált az utazáshoz többek között az is hogy a 36 100 négyzetkilométernyi országban 90 napig vízummentesen tartózkodhatunk, 508 méterével itt volt 2007-ig a világ legmagasabb épülete, 200-nál is több 3000 méternél magasabb heggyel rendelkezik, továbbá gyönyörű strandokkal és látványos nemzeti parkokkal. Változatos gasztronómiája pedig önmagában is megéri a látogatást.