26 partnerét vitte tanulmányútra az Orex Travel

Forrás: turizmus.com

 2023. május 26. 17:01

Az Orex Travel kínálatából 36 szállodát látogattak végig az utaztató partnerei az Antalyába szervezett tanulmányúton.

A 2023-as nyári szezon elején újabb tanulmányutat szervezett partnereinek az Orex Travel, hogy bemutassa gazdag hotelkínálatát Antalyában. Az esemény nagy érdeklődésnek örvendett, összesen 26 partneriroda vett rajta részt – tájékoztatta a Turizmus.com-ot az utazásszervező.

A május 13-20. között zajló szakmai tanulmányút keretében 36 szállodát látogattak végig. Az esemény alatt Alanyában hét, Sidében nyolc, Belekben szintén hét, Kemerben pedig tizennégy hotelt tekinthettek meg a partnerek.

Összesen 36 szállodát látogattak végig Antalyában az Orex Travel partnerei

Fotó: Orex Travel

A résztvevők a szállodalátogatások és szakmai beszélgetések mellett gyönyörködhettek a helyi látnivalókban és kikapcsolódhattak a tengerpart mellett is. Mindemellett fakultatív programon is részt vehettek a méltán híres Green Canyonban. A hazautazás előtti este szervezett gálán pedig közös vacsorán kóstolhatták végig a török konyha remekeit.

Az Orex Travel már 2017 óta működik a magyar piacon és szervez utazásokat magyar asszisztenciával. Charterjáratai a nyári szezonban a hét minden napján indulnak. Hotelkínálatát folyamatosan bővíti az utaztató, amely a 2023-as szezontól kezdve Bulgáriába is szervez utazásokat.