40 millió Hahn Air-jegy tíz év alatt

Forrás: turizmus.com

 2020. március 16. 16:07

Ünnepel a Hahn Air. 2010 óta 40 millió repülőjegyet állítottak ki a Hahn Air-okmányokon egyedülálló Hahn Air Securtix® garanciával.

A világon több mint 101 ezer utazási iroda állíthat ki repülőjegyet a Hahn Air 370 szerződött partnerének járataira a  HR-169-es jegy stockon. Az így kiállított jegyek az adott légitársaság esetleges csődjénél azonnal visszatéríthetők a kiállító irodának. Ilyen átfogó repülőjegy-biztosítással egyetlen társaság sem rendelkezik a piacon – tájékoztatta szerkesztőségünket Sárdi Rezső a Hahn Air magyarországi képviseletétől.

Nem csak a visszatérítések rugalmasak, hanem csőd esetén, vagy egyéb speciális problémák – például járattörlés – miatt elakadó utasok anyagi támogatást kaphatnak az új jegy megvásárlásához, szállodai elhelyezéshez, étkezéshez, transzfer- és telefonköltségekhez – tette hozzá.

Február végével újabb légitársaság, a curacaói DiviDivi Air is csatlakozott a Hahn Air légitársasági partnereihez. Járatai X1 kód alatt foglalhatók az Amadeus és a Sabre rendszerekben.

A DiviDivi Air a Karib-tenger déli térségében repül

Fotó: Facebook / DiviDivi Air

A regionális légitársaság a Karibi-szigeteken honos DiviDivi fáról kapta nevét. 2001 óta üzemel a Karib-tenger déli térségében. Flottája három DHC-6-300-as turbó propelleres gépből áll és curacaói központjából Arubába és Bonairre repül.