4000 négyzetméteren várja látogatóit az idei BUSEXPO

Forrás: turizmus.com

 2015. április 14. 14:36

Több mint 60%-kal megnövelt kiállítótérrel és minden eddiginél több kiállítóval várja a látogatókat a BUSEXPO. Április 22-én Magyarország legrangosabb szakmai fórumára közel 50 cég érkezik újdonságaival. Többek között bemutatkozik Zsámbékonaz első, magyar fejlesztésű Euro 6-os autóbuszcsalád is.

4000 négyzetméternyi kiállítótérrel,37 kiállító céggel, 22 testközelből megcsodálható és tesztelhető autóbusszal, valamint9 gyönyörű veterán járművel nyitja meg kapuit április 22-én a harmadik BUSEXPO. A legnívósabb magyar szakmai mustrát szervező NiT Hungary célja, hogy a legnagyobb gyártók és forgalmazók mutathassák be évről-évre széles grémium előtt legjelentősebb innovációikat.

 

- Nagyon büszke vagyok arra, hogy idén 15 új kiállító csatlakozott az eddigiekhez. Igen erős lesz a konferencia programja is, minden adott tehát, hogy a szektor résztvevői és a buszok iránt érdeklődők egyaránt értékes információkra tegyenek szert – mondta Dittel Gábor, a NiT Hungary ügyvezető főtitkára, a rendezvény főszervezője.

Zsámbékon debütál szélesebb közönség előtt az első, magyar fejlesztésű Euro 6-os autóbuszcsalád. A háromféle, Euro 6-os emissziós besorolású motorral szerelt Credo tesztautóbuszba több százmillió forintos ráfordítással adaptálták a legmodernebb, környezetkímélő hajtásláncokat. Ahogyan a Scania Higer A30 típusa is most látható először Magyarországon, amely a jelenleg a különjárati buszkínálat csúcsán álló Irizar i6-os járművel együtt mutatkozik be.De tesztelhető lesz a helyközi, távolsági autóbusz szolgáltatók, különös tekintettel a Volán régiók számára jól hasznosítható Setra ComfortClass 500 leghosszabb, 15 méteres változata és egy Mercedes-Benz Tourismo RH M autóbusz is.

További információ: http://www.busexpo.hu/, http://www.nit.hu/.