5 új város a Czech Airlines hálózatában

Forrás: turizmus.com

 2015. február 10. 19:40

Öt új célállomással gazdagodik a Czech Airlines járathálózata májustól, ezek Athén, Bordeaux, Liverpool, Porto és Stavanger. Az útvonalakon Airbus 319-es gépeket üzemeltet majd.

A már korábban beharangozott, március végétől induló 5 desztinációval együtt – Billund, Bilbao, Bologna, Cork, Oszló - immár 10 új célállomásra indít járatokat a cseh légitársaság a 2015-ös nyári menetrendben.

 

Az orosz desztinációk továbbra is fontos szerepet játszanak a CSA életében, jelenleg 7 orosz célállomásra - Moszkva, Szentpétervár, Jekatyerinburg, Szamara, Rosztov, Ufa, Perm - lehet eljutni Budapestről, Pozsonyból vagy akár Kassáról is, prágai átszállással.

A cseh légitársaság terveiben két új orosz célállomás is szerepel, a balti-tengeri kikötőváros, Kalinyingrád és a Tatár Köztársaság fővárosa, Kazán, melynek beindítását az orosz piac igényeitől teszik függővé.

Szöul továbbra is a légitársaság erőssége marad, ahová heti 8 járattal közlekedik a CSA prágai központjából az anyacég Korean Airlines-szal - 4 saját és 4 a KE által üzemeltetett járattal - közös üzemelés keretében.

A Czech Airlines hazai képviseletét az Aviareps Magyarország Kft. látja el.