500 MICE-szakembert lát vendégül a 9. Conventa

Forrás: turizmus.com

 2017. január 19. 10:26

Január 18-19-én zajlik Ljubljanában a 9. Conventa, Európa egyik legnépszerűbb B2B MICE vására, melyen idén 15 ország 149 kiállítója mutatja be összességében 171 nemzetközi és 100 regionális és szlovén cég ajánlatát.

A rendezvény sikerének kulcsa a személyes kontaktus és kapcsolatfelvétel, mely nagyban hozzájárul ahhoz, hogy hatékony és eredményes tárgyalások, üzletkötések jöjjenek létre.

[Elkezdődött a 2017-es Conventa]

Fotó: [Contventa]

 

2017-ben nemcsak a kiállítók száma dönt rekordokat, de rekordszámú hosted buyer érkezik a vásárra összesen 35 országból, és csúcsokat dönt a kiállításra érkező tanulmányutak száma is. Idén első ízben képviseltetik magukat kedvelt európai városok is, így például Krakkó, Lviv és Kassa.

Ha már a számoknál tartunk, érdekesség, hogy a Conventa 9 éves története során összesen 1887 hosted buyert látott vendégül 47 országból, s őket 17 ország 1048 kiállítójával kötötte össze. Ez idő alatt a vásár helyet követelt magának Európa „kötelező" MICE vásárainak sorában, mely minden évben nagy számban vonz törzslátogatókat is.

A vásár szervezői nagy hangsúlyt fektetnek a fenntarthatóságra, környezetbarát megoldásokkal igyekeznek minimálisra csökkenteni a rendezvény környezeti terhelését. Ennek jegyében például idén úgy döntöttek, hogy valamennyi, rendezvényhez kapcsolódó transzfert környezetbarát járművekkel oldja meg.

[Javában zajlanak atárgyalások]

Fotó: [Conventa]

Bár a vásár látogatottsága évről évre nő, a szervezők kiemelik: a cél semmiképpen nem a mennyiség, hanem továbbra is a minőség. 2018-ban a 10. születésnapját ünneplő vásár január 24-25. között kerül megrendezésre.

 

Részletes információk: www.conventa.si.