51 ország, charter, garanciális szobák az Utazom.com-nál

Forrás: turizmus.com

 2018. február 20. 15:04

Road show-jának utolsó állomásán, Budapesten mutatta be kínálatát az Utazom.com 2018. február 20-án, a Benczúr Hotelben. Az online utazási iroda ma már nyomtatott és pdf-ben letölthető katalógussal is rendelkezik, s az idei szezontól kezdve belevágott a cherterezésbe is.
Nyári árualapjában 51 ország szerepel, a klasszikus üdülési desztinációk mellett egyéni városlátogatások, egzotikus úti célok és körutazások is.

Szokodi Béla partnerkapcsolati menedzser bemutatta a partnerirodák munkáját megkönnyítő partner.utazom.com aloldalt, amelyen a szokásos szerződéseken, szabályzatokon és elérhetőségeken kívül hasznos segítség az akciókat összegyűjtve tartalmazó felület, ahonnan több formátumban letölthetik az irodák a kedvezményes ajánlatokat. Az idén először pdf formátumú katalógus is elérhető a partneroldalon.

Horváth Niké referens, Dózsa Zsuzsanna kiutaztatási vezető és Fajta Gábor irodavezető prezentációikban bemutatták az Utazom.com nyári árualapját, amelynek legfőbb újdonságát a charterjáratokkal (Travel Service Airline és Aegean Airlines) elérhető görög szigetek – Korfu, Rodosz, és Zakynthos – jelentik, valamint új desztinációként megjelenik Santorini is.

Az Utazom.com kínálatának legnagyobb szeletét a – sok esetben városlátogatásokkal kombinálható – klasszikus tengerparti üdülések adják, amelyek között megtalálható Görögország, Ciprus, Spanyolország, Horvátország, Málta és Marokkó. Újdonság, hogy a legnépszerűbb desztinációkban (Görögország, Olaszország, Ciprus, Spanyolország és Horvátország) – a foglalások gördülékenysége érdekében – az iroda sok szálláshely esetében rendelkezik garanciális szobákkal.

Újdonság a kínálatban Santorini

Fotó: Pixabay

Az Utazom.com Európa minden népszerű városába kínál városlátogatásokat, kizárólag jó közlekedéssel rendelkező, igényes szállodákkal.

Új fókuszként jelennek meg a kínálatban a körutazások, jelenleg Kínába és Izraelbe indítanak csoportokat, de még idén bővíteni tervezik az úti célok körét.

A magyar utazók körében egyre népszerűbbek az Egyesült Arab Emírségek és az egzotikus üdülések (Kuba, Dominika, Bali és Thaiföld) a nyári szezonban is, amikor kedvezőbb áron, adott esetben ajándék szolgáltatásokkal foglalhatók – tudtuk meg a iroda szakembereitől.