7,7 milliárd dollár az Emirates márkaértéke

Forrás: turizmus.com

 2016. február 02. 14:06

Az Emirates ismét a világ legértékesebb légitársaság márkája lett a 2016-os BrandFinance Global 500 riportja alapján, amit a napokban hoztak nyilvánosságra.

A márka értéke 17%-kal nőtt, és elérte a 7,7 milliárd dollárt. Az Emirates az elmúlt 5 évben folyamatosan ért el egyre jobb helyezéseket a világ top márkáinak ranglistáján. Jelenleg a 171. a rangsorban, így 47 hellyel előzi meg a sorban következő légitársaságot. A vállalat megtartotta elsőbbségét a közel-keleti márkák között is. Az Emirates először 2009-ben került fel a BrandFinance Global 500 listájára, és a márka értéke azóta több mint duplájára nőtt. Stabilpozíciójának alapjai elkötelezettsége a legjobb termékek és szolgáltatások biztosítása iránt, illetve érzékenysége az utazók igényei iránt.

 

A vállalat folytatja a technológiai fejlesztéseseket. Többek között mobilra optimalizált weboldalainak, illetve alkalmazásainak megújításával szeretné tovább fejleszteni az utasélményt. Az Emirates bemutatta továbbá megújult ice nevű fedélzeti szórakoztatórendszerét is, ami a legutóbb leszállított B777-es és A380-as gépek fedélzetén debütált, és amely rendszer az iparág legnagyobb beépített képernyőivel rendelkezik First és Economy osztályokon. Az ice rendszer sorban 11 alkalommal nyerte el a legjobb a fedélzeti szórakoztatórendszernek járó elismerést a neves Skytrax Díjon.