Sok-sok meglepetés a ViaSale Traveltől, a Kanári-szigetek specialistájától

Forrás: turizmus.com

 2018. február 28. 12:03

4 nap: 8 db 1 hetes, 2 fős szállásutalvány, kiállítási kedvezmények és sok-sok meglepetés a ViaSale Traveltől, a Kanári-szigetek specialistájától.

Idén már ötödik alkalommal vesz részt az Utazás kiállításon a ViaSale Travel, ahol igazán impozáns standon, számtalan meglepetéssel és valóságos nyereményesővel készül mind a partnerek, mint a nagyközönség számára.

Az eddigi gyakorlatnak megfelelően a ViaSale Travel most mutatja be a 2018-as kínálatát felvonultató új katalógusát, mely idén leginkább három szigetre fókuszál. A Kanári-szigetek szakértőjeként joggal emlegetett tenerifei székhelyű utazásszervező iroda továbbra is Tenerife, Gran Canaria és Fuerteventura szigetére értékesíti nyaralási csomagjait, budapesti és bécsi indulással. Lanzarotét sem felejtik el, hiszen Fuerteventuráról könnyen felfedezhető ez az igazán gyönyörű Kanári sziget is.

Ugyancsak a ViaSale Travel standján találkozhat a Kanári-szigetek legfontosabb szállodáinak képviselőivel is, valamint az utazásszervező kiemelt szolgáltató partnereivel.

Fotó: ViaSale Travel

Sok meglepetéssel, kanári ízekkel hozzák el a napfényt, a mediterrán életérzést a rideg télbe, ahol mindenki egy picit a Kanári-szigeteken, a csodálatos strandokon, egy felhőtlen vakáción érezheti magát. – mondta el Raáb Szilvia, a ViaSale Travel egyik alapító tulajdonosa.

A szakmai napokon az értékesítő partnereket várják meglepetésekkel a ViaSale Travel tulajdonosai és munkatársai, akik közül többen Teneriféről, Gran Canariáról és Fuerteventuráról azért utaztak el Budapestre, hogy bemutassák a kanári-szigeteki utazásszervező évről-évre bővülő szálloda-, és programkínálatát, valamint tovább erősítsék az évek során kialakított üzleti-, és partnerkapcsolataikat.

Fotó: ViaSale Travel

Az Utazás kiállítás teljes ideje alatt az Utazásközvetítő partnereknél, a ViaSale Travel saját weboldalán és természetesen az Utazás kiállításon történő foglalásokra egyaránt 10%-os előfoglalási kedvezményt biztosítanak a nyári utazási csomagok árából Vasárnap délután a négy nap alatt foglalók között egy tenerifei négy csillagos, félpanziós szállás kerül kisorsolásra.

Fotó: ViaSale Travel

A ViaSale Travel és helyi szolgáltató partnerei idén is nagyon sok meglepetéssel készülnek az Utazási vásárra. 8 db, egyenként két személyes, 1 hetes, minimum félpanziós szállás utalvány kerül kisorsolásra a szakma és a nagyközönség látogatói között. A ViaSale Travel standján idén is igazi sztárdömpingre számíthatnak a látogatók, az értékes ajándékokat Horváth Charlie és Kefir (V-Tech) sorsolják ki minden délután 16 órakor az „A” pavilon 202/D standján, ahol sok szeretettel várnak minden érdeklődőt!

Szakmai belépőket korlátozott számban tudnak vendégek részére biztosítani, amelyet ide kattintva kérhet!

Részletes nyereménylista, részvételi feltételek a www.viasaletravel.hu weboldalon megtekinthető.

(X)