A Business Traveller Hungary keresi a Legjobb Mobilitási Szolgáltatót

Forrás: turizmus.com

 2022. augusztus 23. 15:52

A Business Traveller Hungary magazin szerkesztősége idén 12. alkalommal, 10 kategóriában keresi az üzleti turizmus legjobbjait. Cikkünkben a legjobb mobilitási szolgáltató kategóriájának jelöltjeit mutatjuk be.

A Business Excellence díjat a szakma és olvasóink szavazatai alapján azoknak az üzleti szolgáltatóknak ítéljük oda, amelyek az elmúlt egy évben hangsúlyosan hozzájárultak a magyar üzleti turisztikai piac növekedéséhez. A rendezvény weboldalán néhány napja elindult, szeptember 12-én lezáruló szavazáson az utazóközönség által legnagyobbra tartott, kiemelkedő színvonalú termékkel vagy szolgáltatással piacra lépő turisztikai vállalkozásokat keressük.

A legjobb mobilitási szolgáltató kategóriában azt a vállalkozást díjazzuk, mely a 2021 szeptembere és 2022 augusztusa közötti időszak legaktívabb és legeredményesebb piaci szereplője volt.

Az alábbiakban bemutatjuk a kategória három jelöltjét.

A 2021-es díjazottak oklevelei

Fotó: Grósz Balázs

A legjobb mobilitási szolgáltató kategória jelöltjei:

 

1. HERTZ

A világ legrégebbi és legnagyobb autókölcsönző vállalata, 1978 óta van jelen Magyarországon. A német tulajdonú Mercur Rent a Car Kft. 1995 áprilisában alakult, a Hertz magyarországi franchise partnereként. Gépkocsikölcsönzési szolgáltatása mellett a vállalat magasszintű és hatékony kiszolgálást nyújt, amelynek köszönhetően számos elismerésben részesült az ügyfelek és a turisztikai szervezetek részéről.

Magyarországi flottájuk a szezonális igényeknek megfelelően közel 1000 gépkocsival rendelkezik. A legújabb modellek széles skáláját kínálják napi, heti vagy havi bérletre 3 fővárosi irodában (Liszt Ferenc Repülőtér, Hotel Marriott, Nordic Light II. irodaház), és 9 vidéki nagyvárosi irodában (Debrecen, Győr, Hévíz, Kecskemét, Miskolc, Pécs, Szeged, Székesfehérvár, Veszprém).

 

2. SIXT RENT A CAR

A németországi központtal rendelkező SIXT csoport magyarországi franchise partnere, az AutoWallis Nyrt. tőzsdei vállalat tagvállalata. A vállalat 1999 óta szereplője a magyar gépjárműkölcsönző piacnak. Szigorú minőségi elvárások és sztenderdek alapján dolgoznak, folyamatosan fejlesztik rent a car flottájukat és szakembereiket egyaránt. Innovatív, digitalizált, maximálisan ügyfélközpontú komplex mobilitás megoldásokat kínálnak, legyen szó elektromos roller vagy kerékpár, személygépkocsi, haszongépjármű bérlésről, vagy akár személyszállításról luxuskategóriás autókkal és sofőrszolgáltatással.

Flottájukban több mint 30 féle kategóriában kínálnak közel 40 féle modellt, a gépjárművek zöme 2022-es beszerzésű, magas felszereltséggel ellátva. Budapesten a 13. kerületben a Váci úton és a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren szolgálják ki bérlőiket, Debrecenben szintén a repülőtéren állnak rendelkezésre.

 

3. EUROPCAR

A párizsi székhelyű cég 180 országban kínálja a rövid, és hosszú távú autókölcsönzéssel kapcsolatos lehetőségeket közel 4000 saját helyszínen. Az autók széles választékát kínáló vállalat számos üzleti megoldást kínál az utazási irodákon keresztül a cégek számára, együttműködik az összes globális disztribúciós foglalási rendszerrel, versenyképes árakat kínál.

Az autókölcsönző EUROPCAR Mobility Group felelős és fenntartható módon kínál ügyfelei számára vonzó alternatívát. Flottája a legújabb motorokkal felszerelt és az évek során egyre „zöldebb” lesz. Magyarországon az EU Rent Kft. foglalkozik a bérlésekkel; külföldre irányuló vagy turisztikai célú foglalás esetén az Aviareps Kft. a hazai ügyfelek partnere.

Szavazok az üzleti turizmus legjobbjaira >>>


A rendezvény támogatói: