A Care Park a turizmus szolgálatában

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2022. október 18. 06:00

A világszerte több mint 450 parkolóházat működtető cég Budapest belvárosában a főbb turisztikai látványosságok közelében segíti az autósokat.

A Care Park számos parkolóháza Budapest belvárosában, a főbb turisztikai látványosságok közelében helyezkedik el. Ilyen a Szent István Bazilika, az Andrássy út környéke, a Magyar Állami Operaház, a Terror Háza és a Dohány utcai Zsinagóga közelében található parkolóház. Az éjszakai élet központjában is könnyen megtalálhatók a Gozsdu udvar területén, a Király utca és a Dohány utca szomszédságában. Ennek köszönhetően parkolóházaik a turisták és szállásadók körében is közkedveltek, mivel megoldást nyújtanak a nehézkes belvárosi parkolásra. Lehetőséget biztosítanak online jegyvásárlásra. 24 órás ügyfélszolgálati munkatársaik több nyelven, folyamatosan rendelkezésére állnak, hogy a parkolás mindenki számára gyors, kényelmes és biztonságos legyen.


A Care Park technológiai újításaival forradalmasította az iparágat, és már több mint 450 parkolóházat üzemeltet világszerte. Küldetése, hogy az ügyfelei számára többet nyújtson, mint a parkolás. A magyar Care Park csapatának székhelye Budapesten található az Opera Parkolóházban, a VI. kerületben. Hét saját tulajdonú parkolóház mellett több bérelt parkolót is működtetnek a fővárosban.

(X)