A China Airlines erősít Bécsben

Forrás: turizmus.com

 2017. október 08. 16:45

Heti 16 non-stop járatot üzemeltet a China Airlines Európából Tajpejbe, így a Kínai Köztársaság egyetlen átszállással érhető el Budapestről.
A kiinduló állomások: Amszterdam, Frankfurt, Róma, Bécs és hamarosan a londoni közvetlen járat is beindul.

A légitársaság bejelentette, hogy 2018. március 1-től jelentősen, heti ötre növeli Bécs-Tajpej közötti non-stop  járatai számát. A járatok jelenleg megtalálhatók a CRS rendszerekben, így már foglalhatóak. A bécsi kiindulás igen népszerű a magyar utasok körében, mert  busszal vagy az Austrian Airlines járataival elérhetők a légitársaság interkontinentális útvonalai, a jegyárak budapesti  vagy bécsi indulásúak. Bécs-Tajpej között a világ legmodernebb utasszállítója, az AIRBUS-350-900 közlekedik. Ezek a gépmadarak maximális kényelmet, különleges belső kiképzést és az eddigieknél lényegesen magasabb szintű beltéri levegő áramlást biztosítanak az utasok számára.

Tajpejből további közvetlen összeköttetést biztosít a légitársaság számos távol-keleti és ausztrál-ázsiai célállomásra,  mint például Thaiföldre, Indonéziába (Bali, Jakarta és Surabaya) Vietnámba (Saigon és Hanoi), Malajziába, Szingapúrba, Hong Kongba, a Fülöp-szigetekre, Kambodzsába, Mianmarba (Burma), Dél-Koreába (Szöul, Pusan), Kína 27, Japán 14 városába, ezen kívül Ausztráliába (Melbourne, Brisbane és szezonálisan Sydneybe), Új-Zélandra (Aucklandbe és szezonálisan Christchurchbe). Kuriózumnak számítanak az olyan célállomások, mint Guam és Koror, valamint Hawaii.