A China Railway is foglalható az Amadeus rendszerében

Forrás: turizmus.com

 2019. január 29. 18:33

A világ legnagyobb és leggyorsabb vasúthálózatát használó China Railway is foglalható már az Amadeus rendszerében.

Megszokhattuk, hogy a Kínai Népköztársaságban elképesztő gyorsasággal képesek megépíteni fantasztikus dolgokat. Így van ez a gyorsvasúti hálózattal is: Kínának rekordgyorsasággal sikerült kiépítenie a világ leghosszabb, 25 ezer kilométeres gyorsvasúthálózatát.

Az Amadeus büszke arra, hogy az ő technológiai platformjuk az első, amelyen keresztül a China Railway ajánlatai elérhetők a szárazföldi Kína területén kívül. Az Amadeus Content Rail segítségével az utazási irodák mostantól tudják foglalni és visszatéríteni a China Railway-jegyeket.

A Peking-Tianjin Expressz, ez is foglalható az Amadeus rendszerében

Fotó: wikimedia / Brücke Osteuropa

 

Kínában óriási fejlődés előtt áll a vasúti utazás. Amit Európában és Japánban 40 év alatt sikerült megvalósítani, azt Kína megnégyszerezte kevesebb, mint egy évtized alatt. Manapság a kínai gyorsvasúti hálózat egyre vonzóbb és kényelmesebb alternatívája a repülésnek.

A Travel China Guide szerint 2018-ban a Kínai Újév, illetve a Nemzeti Nap alkalmából 382 millió utas vette igénybe a kínai vasutat, ez 25 millióval több, mint egy évvel korábban. A főbb ünnepek idején és a szabadságolási időszakokban a gyorsvasutak kulcsszerepet játszanak a főbb városok közötti személyforgalom lebonyolításában. Ez kiváló lehetőséget biztosít az utazási irodák számára, hogy növeljék versenyképességüket és hozzájáruljanak az utazók élményeinek tökéletesítéséhez.

A most megkötött megállapodás értelmében az utazók már a helyszínre érkezés előtt megvásárolhatják vasúti jegyüket. Ez különösen előnyös tud lenni egy olyan országban, mint Kína, a potenciális nyelvi korlátok miatt. Ezen felül az utazók számára további biztonságérzetet ad, hogy vasúti menetjegyüket saját, megszokott utazási irodájuktól vásárolják meg, ahová bármikor fordulhatnak kérdéseikkel.

Az Amadeus Content Rail foglalási rendszerhez bármelyik utazási iroda díjmentesen hozzáférhet.

További információ:

Amadeus Magyarország,

tel. +36 1 880-1100,

sales@hu.amadeus.com