A Costa két hajója a Carnival flottájához csatlakozik az USA-ban

Forrás: turizmus.com

 2022. június 27. 16:39

A Costa Cruises két hajója, a Costa Venezia és a Costa Firenze a következő szezontól egy új koncepció mentén fogadja az észak-amerikai vendégeket, csatlakozva az olasz hajótársaság testvércégének, az amerikai Carnival Cruise-nak a flottájához.

Az új Costa by Carnival brand 2023 tavaszán debütál, amikor a Costa Venezia csatlakozik a Carnival flottájához, testvérhajója, a Costa Firenze pedig 2024 tavaszán érkezik majd az Egyesül Államokba.

A hajók olyan kínálattal fognak üzemelni, amely a Costa olasz stílusát ötvözi a Carnival vendégei által kedvelt szolgáltatásokkal, ételekkel és szórakozási lehetőségekkel. A következő szezonig a két óceánjáró továbbra is a szokásos Costa-útvonalakon közlekedik majd.

A Costa Venezia amerikai vizeken folytatja a következő szezontól

Fotó: Costa Cruises

Mario Zanetti, a Costa Cruises elnöke az együttműködés kapcsán elmondta: "Izgatottan várjuk, hogy az ikonikus Costa-hajók az Egyesült Államokban is debütáljanak a Carnival vezetésével és irányításával, testvérmárkánk üzemeltetése alatt. A Costa ehhez a gyönyörű hajóit adja olasz dizájnjával, a Carnival pedig hozzáteszi a szórakoztatást."

Christine Duffy, a Carnival Cruise Line elnöke hozzátette, azért is döntöttek az együttműködés mellett, mert az ázsiai utak lassabban indulnak újra, azonban az Egyesült Államokban sokan vágynak a körutazásra. Így megragadják a lehetőséget, hogy a szinergiákat kihasználva minél több észak-amerikai vendég ismerhesse meg a két cég legjobb szolgáltatásait, egyedülálló élményt nyújtva nekik Olaszország kultúrájából, ételeiből és hangulatából.

A Costa Cruises hamarosan közli, hogy mely hajók váltják a Costa Venezia és Costa Firenze hajókat az európai útvonalakon, beleértve az Isztambulból induló exkluzív törökországi programot is.