A Covid utáni első üzleti reggelijét adta a SunExpress

Forrás: turizmus.com

 2021. augusztus 31. 17:21

A koronavírus utáni első élő üzleti reggelijét rendezte meg a SunExpress légitársaság kedden a budapesti Barcelo Hotelben, ahol a vállalat szolgáltatásait, aktuális híreit és jövőbeni terveit is megismerhették a résztvevők a prezentációk és a kötetlen beszélgetés során.

Az üzleti reggelin elhangzott, hogy a Lufthansa és a Turkish Airlines által 1989-ben alapított légitársaság ma már több mint 41 célállomásra 540 közvetlen járatot indít. A cég állományába 58 újgenerációs Boeing-737-800 NG gép tartozik, amelyhez további repülőgépek érkeznek majd idén ősszel és 2022 tavaszán – derül ki az esemény szervezőinek beszámolójából.

A SunExpress bemutatta 3 féle csomagajánlatát is: a SunEco, a SunClassic és a SunPremium csomagokat, melyek teljesen lefedik az utasok igényeit. Elmondták, hogy a légitársaság egészen október végéig heti háromszor közlekedik a törökországi Antalyába, de az úti cél már foglalható a téli menetrendben is, szombati napokra.

Michael Schober, a SunExpress senior sales managere megosztotta a résztvevőkkel a társaság jövőbeli terveit is: 2022 nyarán heti ötször repülnek majd a népszerű török üdülőhely, Antalya felé, de az is tervben van, hogy a SunExpress utasai Budapestről közvetlenül Izmírbe repülhessenek majd.

Tóth Attila köszönti a résztvevőket

Fotó: Aviareps

Tóth Attilának, a SunExpress magyarországi képviseletét ellátó Aviareps Kft. vezetőjének rövid bevezetője után, a prezentációt Kercs András sales manager tartotta. A rendezvényen részt vett Volker Richter, a légitársaság turisztikai sales managere is, aki a napi kapcsolattartásért felel a GSA kollégákkal.

Az üzleti reggeli a Barcelo Hotel tetőteraszán folytatódott, ahol kötetlenül beszélgethettek tovább a szakmai résztvevők.

A Barcelo Hotel tetőterasza adott helyet az üzleti reggelinek

Fotó: Aviareps