A család az autóban, irány a tenger!

Forrás: turizmus.com

 2016. július 25. 14:30

Sokan idén is autóval indulnak el, hogy a jól megérdemelt szombattól szombatig tartó egyhetes pihenésüket a horvátországi, az olasz vagy esetleg a montenegrói tengerparton töltsék.

Autóval több szempontból is praktikusnak számít az utazás, egyrészt folyamatosan mobilak vagyunk, bármerre mehetünk kirándulni, másrészt pedig szinte mindent magunkkal vihetünk, amire csak szükségünk lehet az egy hét alatt. Azonban remélhetőleg már senki sem úgy készül a közeli tengerpartokra, mint régen, amikor a felpucolt zöldségek mellett, a rengeteg egytálétel konzerv árnyékában a csomagtartóban megtalálható volt a ládás őszibarack és a görögdinnye, még akkor is amikor Görögország volt a cél.


Amikor autóval külföldre indulunk, akkor kellő alapossággal kell eljárnunk az autónk előzetes átvizsgálása során, hogy még időben, itthon orvosolhatóak legyenek azok a problémák, melyek külföldön akár a nyaralásunkat is tönkretehetik. Azonban az előre nem látható meghibásodásokra és balesetekre nem tudunk felkészülni, ezért is ajánlja a Mondial Assistance az Autó-motor asszisztencia megkötését, mert egy 8 napos utazás esetén már napi 380 Ft-ból tudjuk autónkat biztosítani.

Természetesen személygépkocsik mellett, motorkerékpárokra, lakókocsikra és legfeljebb 9 férőhelyes kombijárművekre is érvényes az Autó-motor asszisztencia szolgáltatás, Európán belül, már a lakóhelyünktől számított 50 km-es körzeten kívül bekövetkezett káreseményre is.

Ne hagyjuk, hogy utazási élményünket bármi is beárnyékolja, ezért még időben gondoskodjunk családunk, házi kedvencünk és autónk vagy motorunk részére szóló biztosításról is. Keresse utazási irodájában a Mondial Assistance biztosítási termékeit, és kérje az ügyintézők segítségét, a megfelelő biztosítási termék kiválasztásában. (x)