Futurisztikus pályázatot hirdetett a Dubaji Turisztikai Hivatal

Forrás: turizmus.com

 2019. július 30. 09:44

Az idén harmadik alkalommal elindított program célja, hogy segítsen a startup cégeknek az innovatív turisztikai élmények kialakításában. A startupok a világ minden tájáról jelentkezhetnek a versenyre.

A turisztikai startupoknak a turisztikai élmények megreformálására olyan technológiai innovációs megoldásokat kell bemutatniuk, amelyek segítenek a következő futurisztikus sémák megalkotásában.

Hiper egyedi – Adatelemzés a fogyasztói visszajelzések alapján, hogy személyre szabják a látogatói élményeket.

● Összekapcsolt utazás – Zökkenőmentes utazási élmény háztól házig azáltal, hogy elmosódnak a határok a légi közlekedés, a vendéglátás és a desztinációs szolgáltatások között.

A folyamatok digitalizálása – A robottechnológia, a mesterséges intelligencia és a gépek összehangolása, hogy optimalizálni lehessen az iparág folyamatait, mint a raktározás, a fizetés, a foglalás és a munkaerő menedzselése.

● Elsődleges úti cél – Az utazók lekötelezése, hogy világszerte Dubaj legyen az elsődlegesen választott úti céljuk.

● Tudatos utazás –A technológia és az innováció alkalmazása, hogy Dubaj Fenntarthatósági Turisztikai Programjának részeként támogassák a fenntartható utazást.

● Fizikális és digitális élmény keveréke – A technológia, mely a turista útja során ötvözi a fizikai és a digitális szolgáltatásokat, hogy ezzel egyedi élményt élhessen át, miközben javítja a fogyasztói elköteleződést is.

Mesterséges intelligencia, fenntarthatóság, digitálizáció – néhány a hívószavak közül

Fotó: pixabay.com

A harmadik alkalommal elindított programot az Accenture (NYSE: CAN) együttműködésével bonyolítják le.

A Dubaji Turisztikai Hivatal kihirdeti majd a győztest, illetve a második helyezettet, akik összesen közel 8 millió forintos (100.000 dirham) pénzdíjjal gazdagodhatnak, ami egy startupnak jó kezdeti tőkebefektetés lehet.

A licenc megszerzése mellett a győztes számára vízumot is biztosítanak Dubajba, az irodai helyiség és a jövőbeni potenciális finanszírozás lehetősége mellett.

Jelentkezési határidő: augusztus 5. További információk és jelentkezés itt.