A Fehérvár Travel átadta új autóbuszos telephelyét

Forrás: turizmus.com

 2017. április 12. 16:19

Pontosan tíz évvel azután, hogy a Fehérvár Travel első saját tulajdonú autóbusza teljesítette az első külföldi útját, az utazási iroda átadta autóbuszos telephelyét Székesfehérváron.
Az új épületkomplexum építése 2016 júliusában kezdődött az Alba Ipari Zónában, közel egyhektáros területen. Itt 4000 négyzetméternyi térkövezett parkolón kívül felépült egy 1600 négyzetméteres épületegyüttes, melyben irodák, szolgálati lakások, 8 fedett buszgarázs, 3 (a legkorszerűbb szerviztechnikával felszerelt) karbantartóműhely, egy raktár és egy kifejezetten az autóbuszok mosására optimalizált kézi buszmosó található, melyet a legszigorúbb környezetvédelmi előírások betartásával emeltek.

Az új telephely nemcsak az eddigi bérelt parkoló leváltását szolgálja, hanem azt is, hogy az autóbuszok és személyzetük sokkal korszerűbb körülmények között tudnak felkészülni a soron következő fuvarra.

Az utazási iroda új autóbuszos telephelye

Fotó: Fehérvár Travel

A Fehérvár Travel bízik benne, hogy ezzel a fejlesztéssel hosszú távon még tovább tudja javítani csoportjai színvonalas és biztonságos utaztatását – közölte az utazási iroda.

További képek az új telephelyről elérhetők a cég weboldalán.

Kapcsolódó cikkek

Megunhatatlan Adria

2017. április 09.