A feltörekvő Mianmar az Easia Travellel

Forrás: turizmus.com

 2016. február 23. 16:47

Aki igazán autentikus délkelet-ázsiai élményekre vágyik, Mianmarban a helye – állítja az Easia Travel, amely itteni képviseletének, az STR CEE budapesti irodájának tolmácsolásában mutatta be kínálatát, s azt, mivel tudnak ők mást, többet nyújtani, mint mindenki más.

A fajsúlyos tour operatorok képviselőinek körében, a Sofitel Budapest Chaine Bridge szállodában, kellemes hangulatban megtartott, ám rendkívül célratörő és tartalmas prezentáción Börcsök Péter, az STR CEE ügyvezetője mutatta be először az Easia Travelt, majd kínálatát.

Az Easia Mianmar mellett Vietnámmal, Laosszal, Kambodzsával és Thaifölddel foglalkozik, Ázsiában 15 irodával rendelkezik, Európában és Amerikában pedig 5 értékesítési és marketingképviselettel. Összesen 300 főt foglalkoztat, és 2015-ben több mint 30 ezer utast utaztatott.

 

A fiatal, lendületes csapat kifejezetten a B2B kapcsolatokra fókuszál, saját értékesítéssel nem foglalkozik, egyediségük pedig abban rejlik, hogy autentikus élményeket kínálnak a helyi emberek között, izgalmas, folyamatosan változó programot sokféle kombinációban, és garantálják a gyors, hatékony, rugalmas ügyintézést. A partnerek számára famtripeket és e-learning programokat szerveznek, de kifejezetten B2B weboldalt is működtetnek (www.easia-pro.com), melyhez partnereik saját belépési kódot kapnak. A minél hatékonyabb és gördülékenyebb közös munkát professzionális csapattal is garantálják.

Mianmart mint feltörekvő dezstinációt szeretnék népszerűsíteni a köztudatban és a tour operatorok körében. Az ország korábbi elzártsága miatt sokkal erősebben őrzi hagyományait a többi délkelet-ázsiai országhoz képest, amely az öltözködésben, szokásokban, rituálékban, de a hétköznapi élet minden szeletében is megmutatkozik. Az Easia Travel az ország fő látnivalóit többféle kombinációban teszi bemutathatóvá és eladhatóvá, programjaik rengeteg izgalmas helyi tuti tippet tartalmaznak. Az utasok például részt vehetnek buddhista szertartásokon a helyi szerzetesekkel, ellátogathatnak autentikus piacokra, kipróbálhatják a hagyományos burmai mezőgazdasági életstílust, ellátogathatnak az Arany sziklához, de gyönyörű tengerpartjai is maradásra csábítják a turistát.

 

Az STR CEE prezentációját a Qatar Airways-zel közösen szervezte, melynek képviselőjétől megtudhattuk: július 3-tól heti 10-re emelkedik a járatok száma Budapest-Doha útvonalon, az A320neo gépek business osztályán teljesen hátradönthető ülések szolgálják az utasok kényelmét. A nagyobb járatsűrűség jobb átszállási lehetőségeket is kínál a távol-kelet irányába.

Az STR CEE több mint 40 országban van jelen, kifejezetten marketingképviseleti tevékenységeket lát el, leisure és incentive területen egyaránt.