A Flight Centre teszteli az Amadeus NDC platformját

Forrás: turizmus.com

 2019. május 02. 14:31

Az egyik Travel Management Company (TMC) óriás, a Flight Centre Travel Group (FCm) teszteli az Amadeus magyar irodák által is használt Connect szoftverén keresztül az NDC foglalások készítését.

Az Amadeus NDC-X programjának fontos mérföldköve, hogy a Flight Center Travel Group globális üzleti utaztató az elkövetkező hónapokban elkezdi tesztelni a továbbfejlesztett felületet, és az NDC foglalások elindítását az új integrált megoldással. Mint a világ egyik legnagyobb utazási vállalata, amely több mint 40 márkával és részvényjellegű tevékenységgel rendelkezik 23 országban, a Flight Centre visszajelzése kulcsfontosságú lesz a fejlesztés során.


Az új, könnyen áttekinthető dizájn már magába foglalja a Flight Center és az Amadeus többi NDC-X partnerének a visszajelzéseit. Emiatt ösztönös felhasználói élményt teremt, és megfelel a különböző piacok eltérő kiskereskedelmi igényeinek.

A felhasználói felület az Amadeus NDC által támogatott megoldások folyamatos fejlesztésének egyik fontos eleme. Az Amadeus szorosan együttműködik légitársasági és utazási irodai partnereivel, hogy dizájnban és fejlesztésekben is olyan munkafolyamatot alakítson ki, amely mindenki számára praktikus.

Az Amadeus Selling Platform Connect, amelyet az Amadeus 12 nyelvre fejlesztett le, újabb NDC tartalmakkal gazdagodik, a korszerűsített felületet fokozatosan adják át 2019 második negyedévében. Az utazási irodai eladók ezáltal több tartalomhoz férnek hozzá, és könnyebben hasonlíthatják össze a járatokat és ajánlatokat. Fontos, hogy az intuitívabb felhasználói felület megkönnyíti az utazók felé az értékesítést és a tájékoztatást.

Előtte utána: ilyen volt korábban, és ilyen az új NDC tartalomra átgyúrt grafikus ár/helykereső funkció az Amadeus szoftverében

Fotó: Amadeus

Mindemellett a több tartalomnak és a továbbfejlesztett interfésznek köszönhetően a légitársaságok számára is újabb lehetőségek nyílnak meg termékeik értékesítésére, illetve a fejlesztés támogatja, segíti is őket az NDC-re történő zökkenőmentes átállásban.

Az Amadeus NDC-X program valamennyi NDC-tevékenységet egy tető alatt egyesít.

Az Amadeus aktívan dolgozik az NDC tartalomnak az Amadeus Travel Platformba történő integrálásán, így az utaztatók világszerte hozzáférhetnek majd minden tartalomhoz, és egyszerűen, gyorsan és pontosan szolgálhatják ki az utazókat.