A Four Seasons új Airbusokkal bővíti saját flottáját

Forrás: turizmus.com

 2019. május 30. 14:10

A szállodalánc célja, hogy részleteiben is különleges, zökkenőmentes élményt nyújtson vendégeinek, vagyis, hogy teljesen elmossa az út és az úti cél közötti határt – már ami a luxust illeti.

2015-ben kezdte a Four Seasons privát járatait indítani különböző célpontokra – nyilvánvalóan oda, ahol luxushoteleit üzemelteti. Az ötletnek azonnal élénk közönségsikere lett, annak ellenére, hogy a jegyekért olykor több mint százezer dollárt kellett fizetni.

Most a lánc úgy döntött, hogy a Boeing 757-200ER repülőgépeit lecseréli az Airbus-család három új tagjára. A választás az Airbus A321LR-re esett, amely kívülről is a Four Seasons stílusát viszi, a gépek átfestése, kidíszítése is ennek szellemében történt. Mindegyik járaton 48 turista utazhat majd.

S hogy miért esett a választás az Airbusra? Mert hosszabb távolságokra tud repülni – válaszolt egy hozzá intézett kérdésre Christian Clerc, a Four Seasons Worldwide Hotel Operations részlegének vezetője.

Az egymással szemben kialakított üléseket speciális olasz bőrrel húzták be

Fotó: Four Seasons

Az egyik legjelentősebb változás a régi repülőgépekhez képest, hogy egy bár található a fedélzeten, no meg egy külön helyiség az utasok közötti üzleti találkozók számára. Az egymással szemben kialakított ülések speciális olasz bőrrel vannak behúzva. Minden ülés iPaddel van felszerelve, amely lehetővé teszi az egyéni filmnézést. A mosdók tágasak és elegánsak.

Az új repülőgépeket 2021 elején fogják üzembe helyezni, a borsos jegyárak magukban foglalják a szállodai szobaárakat is.

Kapcsolódó cikkek