A Hahn Air, mint kézenfekvő megoldás

Forrás: turizmus.com

 2015. október 20. 14:14

Reggelivel egybekötött bemutatót tartott a napokban a Hahn Air a Mirage Fashion hotelben, több mint 50 utazási iroda részvételével, ahol a Hahn Airrel kapcsolatos újdonságok kerültek terítékre.

A Hahn Air, a világ vezető e-ticketing légitársasága, mely 2015-re 308 partnerrel büszkélkedhet. 5 kontinens, 190 országban, több mint 95.776 utazási irodában  használják a Hahn Air szolgáltatásait. A HR ticketing centrumok száma hamarosan eléri az 5000-et, így joggal mondhatjuk, hogy a - hazai utazási irodák körében is rendkívül népszerű jegykiállító légitársaság - mára igen jelentős "világhatalommá" nőtte ki magát a jegyeladások és foglalások tekintetében. A legfrissebb statisztikák szerint a légitársaság okmányain kiadott jegyek száma meghaladja a napi tízezret.

A világ 3.900 pontján, átlagosan hat másodpercenként fogadnak el egy HR dokumentumon kiállított repülőjegyet.

2015-ben több, mint húsz légitársaság csatlakozott a Hahn Airhez és ez a szám decemberre még emelkedik. Például a napokban csatlakozott a HR rendszeréhez az olasz Air Dolomit, az Eastern Airways (T3) az Egyesült Királyságból és az ukrajnai YanAir (YE).

Az idei évben a HR-re kiállított ingyenes csődbiztosítást tartalmazó repülő- illetve vasútjegyek száma meghaladta a 22 milliót.

A bemutatón négy ponton keresztül került bemutatásra a Hahn Air rendszerének egyedülállósága:

Egyszerű, mivel az utazási irodák saját GDS rendszerükben foglalhatnak a világ több, mint 300 légitársaságára és 3 vasúttársaságára (Renfe, ntv, Westbahn). A jegyeket egyetlen dokumentumon ki tudják állítani, függetlenül attól, hogy a foglalásban több légitársaság járatai szerepelnek. Továbbá lehetővé teszi olyan légitársaságok jegyeinek kiállítását, amelyek nem tagjai a magyarországi BSP-nek, illetve H1 járatszám alatt számos olyan kis- illetve fapados légitársaság járataira lehet foglalni, amelyek a helyfoglalási rendszerekben nem találhatók.

Biztonságos, mivel a világon egyedülálló módon, minden Hahn Air-re kiadott jegy ingyenes csődbiztosítást tartalmaz. Meghatározott esetekben és összeghatárokig a Hahn Air visszafizeti az utasnak a le nem repült szakaszok árát az illetékekkel együtt, ha az adott légitársaság csődeljárás alatt áll. Csatlakozás hiányában szállás és egyéb költségeket is térít.

Megbízható, mivel a visszatéríteni kívánt jegyeket garantáltan 14 napon belül rendezik. 24 órás segítségnyújtási rendszerük a világ 7 nyelvén érhető el, a www.hahnair.com weboldaluk pedig minden szükséges információt megad az utazási irodák számára.

A világon egyedülálló módon lehetőségük van az utazási irodának, hogy évente egyszer kiválaszthasson egy hibás jegykiállítás miatti terhelést (ADM-et), melyet a Hahn Air visszavon. Regisztrált utazási irodáknak bizonyos feltételek mellett lehetőségük van évente két ADM eltörlésére is. Már több, mint 30.000 regisztrált utazási iroda élhet ezzel a lehetőséggel.

A Hahn Air weboldalán interaktív útvonal térkép (route map) található és megjeleníthetők a városkódok, melyek óriási segítséget nyújtanak a jegyeladók számára.

Nagyon hasznos továbbá a partner légitársaságok elérhetőségit tartalmazó adatbázis, mely lehetőséget biztosít az utazási irodák számára, ha egy adott légitársasággal közvetlen kapcsolatot kell létesítenie.