A Hahn Air új partnerei

Forrás: turizmus.com

 2016. április 07. 15:14

Ismét új légitársaságok csatlakoztak a világ legnagyobb e-ticket értékesítőjéhez, a Hahn Airhez (HR-169).

A 2013-ban alapított Fly Jamaica Airways(OJ) Kingstonból (KIN) Boeing 757-200 és 767-300ER típusú gépeivel üzemelteti járatait Észak- és Dél Amerikába, többek között New York (JFK), Georgetown (GEO) és Torontó (YYZ) célállomásokra.

A Dél-Koreai fapados T'way Air (TW) Szöulból üzemeltet helyi és nemzetközi járatokat az alábbi célállomásokra:

Bangkok (BKK), Daegu (TAE), Fukuoka (FUK), Ho Chi Minh City (SGN), Macau (MFM), Oita (OIT), Okinawa (OKA), Osaka (KIX), Saga (HSG), Sanya (SYX), Sapporo (CTS), Seoul (ICN and GMP), Shanghai (PVG), Taipei (TSA), Tokyo (NRT), Vientiane (VTE), Yinchuan (INC).

Az ugandai Aerolink Uganda (A8) Cessna C208B Grand Caravan típusú gépével belföldi járatokat üzemeltet Entebbeből (EBB) Uganda nemzeti parkjaiba: Kihihi (KHX) and Kasese (KSE).

A rio de janeirói havas logo magyarországi marketing képviselete tájékoztatja az utazási irodákat, hogy a Buenos Aires és Montevideó közötti kompra már Magyarországon is vásárolhatók menetjegyek a Hahn Air (HR) rendszerén keresztül, az argentin tulajdonú Buquebus járatára. A Buquebus a buenos airesi Puerto Madero terminál (BBE) és a montevideói Buquebus terminál (FMV) között biztosit közvetlen csatlakozást. A két város közötti igen népszerű közlekedési útvonalra a GDS-ekben  5W járat szám alatt lehet foglalni és a jegyek a Hahn  Air  HR-169 –es dokumentumon állíthatók ki. A Buquebus ferry járatok turista-, business- és első osztályokkal üzemelnek. Az utasok 5 kg súlyú kézi poggyászt vihetnek magukkal és 30 kg súlyú (maximum 2 db) csomagot adhatnak fel térítésmentesen.

Minden Hahn Air-re kiadott jegy ingyenes csődbiztosítást tartalmaz!