A Havas Creative Tours a foci Vb kizárólagos földi kiszolgálója

 2012. december 02. 14:05

A magyar származású szakember által alapított Havas Creative Tours a 2014-es futball Vb földi szolgáltatásainak hivatalos brazíliai megbizottja ( busz, logiosztika, belföldi repülőjegyek, programok, túrák, idegenvezetés, transzferek stb., kivéve a szálloda) - mondta el Sárdi Rezső, az utaztató magyarországi képviseletét ellátó Aviation Bt. tulajdonosa.

Brazilia egyik legnagyobb beutaztató irodája 2009. óta rendelkezik magyarországi marketingképviselettel, a piacon pedig 1989 óta van jelen, munkatársainknak több mint 30 éves tapasztalata van a turizmus területén. Az iroda vezetője, a magyar származású Francisco Havas  1971 óta dolgozik a turizmusban. A HAVAS székhelye Rio de Janeiro.
Bár a foglalás és az ügyintézés közvetlenül a kinti céggel történik, a budapesti marketingképviselet minden másban segítséget nyújt az érdeklődő utazási irodáknak, akár a programok, útvonalak összeállításában is.
A Havas Creative Tours szolgáltatásai: FIT utak földi szolgáltatásának szervezése (Brazilia, Argentina, Peru, Bolivia, Chile,Uruguay és Paraguay), csoportok foglalása (szállás, belföldi repülőjegy, transzferek stb.), speciális sport utak szervezése,kongresszusok, konferenciák szerevezése, a futball VB hivatalos földi szolgáltatója, ökoturizmus (Manaus, Pantanal), magyar nyelvű idegenvezetés több brazíliai városban.Info: www.havasbrazil.com.br, rsardi@t-online.hu.