A Heathrow Express is elérhető lesz az Amadeus rendszeren keresztül

Forrás: turizmus.com

 2015. december 01. 14:22

Az Amadeus új airport express moduljának köszönhetően a repülőjegy-, és hotelfoglalások gyorsan és egyszerűen bővíthetők vasúti szolgáltatásokkal is. Elsőként a Heathrow Express vonatai foglalhatóak a rendszer segítségével, amiket 2016-ban a brisbanei Airtrain járatai követnek.

A Heathrow Express szolgáltatásai az Amadeus Selling Platfrom-on belül már elérhetőek az egyesült királyságbeli, francia, német, skandináv és orosz felhasználók számára. A rendszer globális piacokra való kiterjesztése pedig 2016-ban várható.

 

A modul használata egyszerű. Amennyiben az utazási ügynök az Amadeus rendszeren belül olyan repülőteret érintő repülőjáratot foglal, ahol elérhető az airport express szolgáltatás, a rendszer automatikusan egy felugró figyelmeztetéssel értesíti a foglalót, aki ezután két kattintással hozzá tudja adni a vonatjegyet is a foglaláshoz. A folyamat teljesen integrált az Amadeus PNR-ba, ami azt jelenti, hogy az utazó egy komplett visszaigazolást kap a lefoglalt szolgáltatásokról beleértve az airport express vonatait is.

A brisbanei repülőtér lesz a második, ahol elérhetővé válik a szolgáltatás, ami várhatóan nagy népszerűségnek fog örvendeni az olyan ausztrál és nemzetközi utazási ügynökök körében, akiknek Airtrain vonatokat kell foglalniuk a városba és a Gold Coast-ra látogató ügyfeleik számára.