A HRS kínálatával bővül a Travelport portfóliója

Forrás: turizmus.com

 2015. április 19. 17:40

Több mint 70 000 HRS szálloda került be a Travelport rendszerébe, jelentősen hozzájárulva ezáltal ahhoz, hogy az utazásszervezők jobban ki tudják szolgálni utasaikat, valamint a HRS globális elérése is növekedjen.

A Travelport globális utazási platform és a HRS hotelszolgáltató többéves együttműködési megállapodást jelentett be.

Az együttműködésnek köszönhetően a Travelport Travel Commerce Platform rendszerébe mintegy 70 000, a HRS-sel szerződésben álló független hotel kerül be.

Ez egyrészről hozzáférést nyújt a szállodatulajdonosoknak a Travelport mintegy 67 000 társügynökségéhez világszerte, másrészről a kibővült hotelkínálat segíti az utazásszervezőket abban, hogy bővebb választási lehetőségeket és szolgáltatást nyújtsanak mind egyéni, mind üzleti utazóik számára.

A HRS kínálata az év folyamán teljes mértékben integrálásra kerül az ügynökségek megszokott munkamenetébe, megszüntetve ezzel az időigényes, több csatornán keresztül történő foglalás szükségességét. A megállapodás továbbá hozzáférést nyújt a Travelport-felhasználó ügynökök számára a HRS Business Tariff programjához, amely kiemelt vállalati árakat nyújt globális szinten több mint 35 000 szálláshely esetén.

A Travelport felülete lehetővé teszi a HRS-nek, hogy új ügyfeleket érjen el, így növelve a foglalások számát világszerte. Az utazási irodák és a vállalatok számára pedig hozzáférést biztosít a piacon újonnan megjelenő hotelek kínálatához, lehetőséget biztosítva arra, hogy egy hatékony foglalási folyamat keretében rátalálhassanak a megfelelő tartalmakra.

A HRS-sel létrejött megállapodást a Travelport több, a "Beyond Air" programjához kapcsolódó - többek között a Travel IT 2015. januárjában, és a Hotelzon 2014. júniusában történő felvásárlásáról szóló– bejelentés előzte meg.