A JAL NDC tartalma az Amadeusnál

Forrás: turizmus.com

 2020. február 14. 09:14

A Japan Airlines (JAL) folyamatosan alakítja át kereskedelmi rendszerét, miután a légitársaság nemrégiben elindította stratégiai disztribúciós partnerségének elmélyítését az Amadeusszal.

Mint ismert, az Amadeus lett a légitársaság ajánlott disztribúciós partnere Japánban az utazási irodák számára.

Az Amadeus Altéa NDC bevezetése elősegíti a JAL számára, hogy javítsa ajánlatai minőségét és növelje az értékesítést a különböző csatornákon keresztül, biztosítva a márkanév folyamatos megjelenítését.

A JAL integrálja NDC-tartalmát az Amadeus Travel Platformba az Amadeus NDC Connect segítségével, amelyet kifejezetten az Altéa légitársaságok számára fejlesztettek ki – írja a cég közleményében.

Az Amadeus a JAL ajánlott disztribúciós partnere Japánban az utazási irodák számára

Fotó: Amadeus

Az Amadeus partnerei számára ez azt jelenti, hogy a JAL NDC tartalma hamarosan elérhető lesz az Amadeus Travel Platformon keresztül, biztosítva a JAL sokféle tartalmához való hozzáférést.

A Amadeus’ NDC [X] programja az összes NDC tevékenységet egy tető alá vonja. Jelenleg több mint 25 utazási iroda és 16 légitársaság vesz részt a programban.

Az Amadeus azon elkötelezettségének részeként, hogy az NDC széles körben működjön, folyamatosan szerzi meg a különböző IATA minősítéseket, jelenleg 4. szintű tanúsítvánnyal rendelkezik disztribútorként és informatikai szolgáltatóként egyaránt – olvasható a közleményben.