A Kartago Tours anyacége új néven folytatja tovább

Forrás: turizmus.com

 2024. március 06. 13:47

A német DER Touristik Group jelentős lépést jelent be: új márkanévvel, DERTOUR Group néven folytatja szakmai tevékenységét. Ez a stratégiai lépés jelzi a csoport elkötelezettségét a nemzetközivé válás és a közös nemzetközi identitás ápolása mellett.

Az átalakítás a tervek szerint 2024 második negyedévében kezdődik és várhatóan 2025 végére fejeződik be – közölte a Kartago Tours. A DERTOUR Csoport arra törekszik, hogy összetartó és nemzetközileg is elismert jelenlétet hozzon létre, hangsúlyozva a sokszínűséget; a nemzetközi utazási szakértőkből és utazási irodákból származó kollektív erőt.

A vizuális elemek modernizált és érzelmesebb megjelenést tükröznek, biztosítva a harmonikus integrációt a vállalat különböző üzleti vállalkozásaival és utazási márkáival egy nemzetközi fókuszú platform közös zászlaja alatt.

dertoourgroup

Az átalakítás a tervek szerint 2024 második negyedévében kezdődik és várhatóan 2025 végére fejeződik be

Fotó: DERTOUR Group

Ingo Burmester, a DERTOUR Group közép-európai vezérigazgatója elmondta: "A DER Touristikból a DERTOUR Groupba való átmenet alátámasztja azon törekvésünket, hogy vezető szerepet töltsünk be a nemzetközi utazási és turisztikai piacon. Szeretnénk láthatóbbá válni egy erős csoportként, különösen az utazási célpontoknál. Az új tervezési koncepció modernebb, érzelmesebb és relevánsabb márkaélményt nyújt, amely lehetővé teszi számunkra, hogy bővítsük elérésünket."

A kezdeményezés túlmutat az esztétikán, tükrözve a csoport elkötelezettségét egy közös nemzetközi platform létrehozása mellett. A márka 9200 szakember nemzetközi szakértelmét és 130 vállalat együttműködési erőfeszítéseit foglalja magában.