A KLM új termékekkel kényezteti az utasokat

Forrás: turizmus.com

 2018. október 20. 07:14

Az Amszterdam Kollekciót a Távol-Kelet és a Nyugat találkozása ihlette.

Október 28-ától – a téli időszámítás beköszöntével – a KLM új, exkluzív Rituals termékekkel, az úgynevezett Amszterdam Kollekcióval kényezteti el utasait. A termékcsalád kifejezetten a KLM ügyfeleinek készült, és olyan kozmetikumokat tartalmaz, amelyek hozzájárulnak az utazás alatti és utáni pihentető állapothoz.

Az illatokban a holland tulipánmezők és a japáncintrom köszönnek vissza, a termékek küllemét és tapintását pedig Gerrit Pietersz Kam “The vase with lid” elnevezésű vázája inspirálta. A vázán – amely 1969 óta a Rijkmuseum tulajdonában – található ágakat és virágokat ázsiai kerámiákról és textilekről mintázták.

Szappan, testápoló, hajzselé, testpermet, arcápoló, szájbalzsam...

Fotó: turizmus.com

Az Economy osztályon kézápoló szappan, míg a Business osztályon testápoló, hajzselé és testpermet is várja majd az utasokat a mosdóban. Az ügyfelek emellett egy stílusos arcápoló és szájbalzsam csomagot is kapnak.

A tulipánok közismertek bőrápoló- és puhító hatásukról, valamint segítenek megelőzni a bőr öregedését. A yuzut – avagy japáncitromot – citrusfaként és gyümölcsként is ismerhetjük. A yuzu rendkívül tápláló: húsa gazdag az antioxidánsokban, levét pedig gyakran használják fájdalomcsillapítóként és nyugtató hatásáért.