A dél-koreaiaikat érdekli Budapest - KÉPGALÉRIÁVAL

Forrás: turizmus.com

 2017. május 25. 19:53

Budapest Airport és a LOT együttműködésében, több hónapos előkészület után érkezett Budapestre a hét elején 7 dél-koreai kiutaztató iroda képviselője egy a fővárosunk kínálatát látnivalóit bemutató tanulmányútra.

4 napos itt tartózkodásuk alatt, csütörtök délelőtt került sor a - a Turizmus Kft. PR csapatának szervezésében lebonyolított - szakmai workshopra, ahol a külföldi irodásokat, 15 különböző, helyi és Budapest környéki, szálláshely, étterem és egyedi látnivalókat vagy programokat kínáló szolgáltató várta a délelőtt folyamán, majd a helyszínt is biztosító Városliget Cafe magyaros ételeibe kóstolhattak bele közösen az ebédidőben.

KÉPGALÉRIA

 



A Budapest Airportot helyszínen képviselő Bogáts Balázs szerint a kinti keresletgenerálás egyik első lépésénél tartanak, melyet feltehetően további akciók fognak követni az elkövetkező 2 évben. Ugyanis a régióba érkező, dél-koreai csoportok többsége Prágába érkezik és így sajnos nem ismerheti meg a városunkat, nem töltenek elég időt Budapesten, hiszen Bécs és Prága mellett oszlik meg az eltöltött idő.


A hosszútávú terv az, hogy a Szöulból régiónkba irányuló csoportos utak vagy érkezési vagy visszaindulási pontja Budapest legyen, elkerülve a hosszú buszutakat az érintett desztinációk között - tudtuk meg a Sunny Lee-től, aki LOT dél koreai GSA-jának képviseletében érkezett a csoporttal.