A legmodernebb gépekkel utazhatunk Európa és Ázsia között a China Airlines légitársasággal

Forrás: turizmus.com

 2016. december 08. 14:20

2017-től Európa és Ázsia között a legújabb Airbus 350-900-asok közlekednek majd a China Airlines kötelékébeni. A fedélzeten lehetőség van „Family Coach" helyek foglalására is, amely még kényelmesebbé teszi a több mint 10 órás repülőutat.

Az 1959-ben alapított China Airlines jelenleg 29 ország 145 városába repül. Európából 1,22 millió utast szállítottak Tajvanra 2015-ben. A legkedveltebb úti célok Japán, Bali, a Fülöp-szigetek, Ausztrália és Új-Zéland. A december 8-i sajtótájékoztatón kiemelték, hogy a már közkedvelt országokon felül a rohamos fejlődésnek indult Kambodzsa és Tajvan is remek lehetőséget biztosít a turisták számára a kikapcsolódáshoz. Tajvanban a légitársaság ingyenes túrát is biztosít utasainak.

 

Már 2016 decemberétől közlekednek Amszterdam és Tajpej között a legújabb A350-900-as típusú gépek. A gépek a fejlett technikának köszönhetően a világon a legenergiatakarékosabb, legkörnyezetkímélőbb és legcsendesebb üzemeltetésre képesek.

Az utasok kényelmét szolgálja, hogy a levegő óránként 30-szor cserélődik az utastérben, ami 15%-kal magasabb páratartalmat biztosít. Az utasok repülését ezen kívül az átlagnál szélesebb ablakok, dinamikus hangulatvilágítás és a külön foglalható „Family Coach" teszi komfortosabbá. A külön szolgáltatás a turista osztályon elérhető 3 ülésből átalakítható 70*152 cm-es, akár alvásra is megfelelő kanapé.

2017-től a China Airlines Amszterdamból, Rómából és Bécsből is ezekkel a gépekkel szállítja az utasait, akik így a kedvező árak mellett sokkal kényelmesebben utazhatnak.