A Madív-szigetek az Aviareps partnerei között

Forrás: turizmus.com

 2021. szeptember 03. 15:59

A Maldives Marketing & PR Corporation (MMPRC) nyilvános pályázatán az Aviarepset választotta stratégiai partneréül a Maldív-szigetek népszerűsítésére Európa öt országában, Magyarországon, Szlovákiában, Romániában, Horvátországban és Szerbiában.

A szigetországgal történő együttműködés során a nemzetközi ügynökség feladata, hogy jól megtervezett és kreatív kommunikációval felkeltse az utazók figyelmét a Maldív-szigetekre, eljuttassa az aktuális üzenetet, miszerint a térség teljesen biztonságos körülményeket kínál a nyaraláshoz és ezáltal növelje az adott országból érkező látogatók számát, a tartózkodási idejüket és a nyaralásra fordított költségkeretet.

A Maldív-szigetek az Indiai-óceán gyöngyszeme, több mint 1190 szigetből álló szigetcsoport, melyből csupán 200 sziget lakott. A szigetország gyönyörű fehér homokos strandjairól, kristálykék vizéről és színes korallzátonyairól híres. Ez kiegészül a vibráló kultúrájával és gazdag tengeri élővilágával. 2020-ban az ország elnyerte a The World's Leading Destination 2020, azaz a világ vezető desztinációjának díját.

A szigetország gyönyörű fehér homokos strandjairól, kristálykék vizéről és színes korallzátonyairól híres

Fotó: 123rf.com

A Maldív-szigeteken találhatóak a világ leghíresebb luxusszállodái, és itt valósul meg az „egy sziget-egy szálloda" koncepció, ami tovább erősíti a nyugodt és biztonságos üdülés feltételeit ebben a trópusi paradicsomban.

Az országba kényelmesen el lehet jutni, hiszen Európából, a Közel-Keletről és Délkelet-Ázsiából is több járat közlekedik a szigetre.

A partnerség bejelentéséről kiadott közlemény idézi Thoyyib Mohamedet, a Visit Maldives ügyvezető igazgatóját, aki többek között elmondta, "a partnerségbe bevont országok jelentős utazó potenciállal rendelkeznek, ezért nagyon örülünk, hogy az Aviareps segítségével elkezdődhet ezekben az országokban a Maldív-szigetek kiemelt népszerűsítése. Bízunk benne, hogy ennek a munkának az eredményeként a Maldív-szigetek az egyik legkeresettebb úti céllá válik az utazók körében."

Edgar Lacker, az Aviareps vezérigazgatója hozzátette, megbízott irodáik szakértő munkatársai az adott piacra szabott leghatékonyabb kommunikációval fogják népszerűsíteni a Maldív-szigetek kivételes turisztikai kínálatát az utazók számára.