A Maldív-szigetek Szegedi Andreával erősíti promóciós tevékenységét Közép-Európában

Forrás: turizmus.com

 2022. augusztus 01. 09:58

A Maldív-szigetek Közép-Európát – így Magyarországot is – az ígéretesen fejlődő turisztikai küldőpiacok közé sorolta be. Piaci jelenlétének erősítésére a portugál "Exitixe-Marketing" kommunikációs ügynökséget bízta meg, hogy a képviseletét ellássa Közép-Európa hat országában.

A portugál székhelyű Exitixe-Marketing marketingkommunikációs és PR-szolgáltatásokat nyújt turisztikai desztinációk és szolgáltatók számára Közép- és Kelet-Európában, Portugáliában és Spanyolországban.

Szegedi Andrea

Fotó: saját kép

A Maldív-szigetek turisztikai marketingtevékenységét Bulgáriában, Csehországban, Magyarországon, Lengyelországban, Romániában és Szlovákiában látja majd el a cég.

Az Exitixe-Marketing a régiós képviseletet budapesti székhellyel látja el, a cég regionális igazgatója Szegedi Andrea. A budapesti iroda kizárólag a Maldív-szigetek promóciójára összpontosít a régióban. Szegedi Andrea jelentős turisztikai tapasztalatokkal rendelkezik, 8 éven át vezette a Magyar Turisztikai Zrt. moszkvai képviseletét, dolgozott utazási irodában és idegenvezetőként is. Évek óta oktat turisztikai ismereteket különböző hazai egyetemeken.

Szegedi Andreától megtudtuk, a Visit Maldives márka kampánya Közép-Európában a "Sunny Side of Life" szlogennel zajlik. A Maldív-szigetek népszerűsítése érdekében a Visit Maldives számos akciót tervez a régióban: roadshowt, megjelenést a kulcsfontosságú utazási vásárokon és szakmai rendezvényeken, prezentációkat az utazási irodák számára, szakmai utakat a Maldív-szigetekre az utazási irodák és a sajtó képviselőinek a részvételével, a vezető utazásszervezőkkel közös promóciós kampányokat és marketingakciókat.

A közép-európai régió az egyik legígéretesebb piac a Maldív-szigetek számára

Fotó: 123rf.com

A közép-európai régió az egyik legígéretesebb piac a Maldív-szigetek számára. A desztináció ismert és keresett a biztonságos, gondtalan és élményekben gazdag nyaralást kereső turisták körében. A régió hat országából 2021-ben összesen 87 184 turista látogatott el a Maldív-szigetekre, ami 145%-os növekedést jelent 2020-hoz képest. 2022 első 6 hónapjában a régióból 48 531 turista érkezett a Maldív-szigetekre, a tendencia pedig továbbra is pozitív – tájékoztatta lapunkat az igazgató.

A Visit Maldives közép-európai képviseletének elérhetőségei:
Szegedi Andrea, telefon: +36 30 415 5819, e-mail: budapest@visitmaldives.pt