A Maldív-szigetekre és Kuvaitba indít járatokat a Wizz Air

Forrás: turizmus.com

 2022. július 21. 16:18

A Wizz Air Abu Dhabi, az Egyesült Arab Emírségek nemzeti ultradiszkont légitársasága októbertől két új, Abu-Dhabiból indulóútvonalat jelentette be. Mostantól az utazni vágyók számára elérhető a Maldív-szigetek idilli paradicsoma, valamint Kuvait is a légitársasággal.

A Wizz Air októbertől heti négy alkalommal indít járatot Abu-Dhabi és a Maldív-szigetek fő nemzetközi repülőtere, Malé között. Az Indiai-óceánon található szigetvilág páratlan nyaralási célpont, amely fehér homokos strandokkal, látványos naplementékkel és vadon élő állatokkal teli, színes zátonyokkal büszkélkedhet. Az egész évben trópusi időjárás, valamint a festői paradicsomi tájak valódi kikapcsolódást nyújtanak, távol a mindennapi élettől.

Útvonal Járatsűrűség Indulás dátuma
Abu-Dhabi - Malé (Velana Nemzetközi Repülőtér) kedd, csütörtök, szombat, vasárnap október 4.
Abu-Dhabi - Kuvait naponta október 30.

 

A Perzsa-öböl északnyugati részén fekvő Kuvaitba naponta indulnak majd járatok Abu-Dhabiból, ahol az utazók találkozhatnak az eredeti arab hagyományokkal és megismerhetik a város egyedülálló történelmét. Kuvaitvárosban találhatók az ország kiemelkedő turisztikai látványosságai, mint például a Sheikh Jaber Al-Ahmad Kulturális Központ, a Kuvait Nagymecset és a Sheikh Abdullah Al Salem Kulturális Központ. A város emellett ismert a Souq Al Mubarakiya-ról, az ország egyik legrégebbi piacáról.Az új útvonalakkal együtt a Wizz Air Abu Dhabi összesen 34 célállomásra repül Abu-Dhabi öt órás repülési időn belüli körzetében.

A Maldív-szigetekre hetente négyszer indulnak majd a Wizz Air Abu Dhabi járatai

Fotó: 123rf.com

A Kuvaitba és a Maldív-szigetekre közlekedő járatokat a légitársaság az év folyamán érkező vadonatúj Airbus A321neo repülőgéppel üzemelteti majd, amely az ötödik gép lesz a flottájában.