A Millennium Háza mutatkozott be az utazási irodáknak

Forrás: turizmus.com

 2020. február 19. 21:25

A Városliget tavaly októberben átadott egyik legszebb, leglátványosabb épülete, az egykori Olof Palme Ház teljes körű, mintegy két évig tartó felújításával megvalósult Millennium Háza látta vendégül az utazási irodásokat a MUISZ-vacsorán.

Nemcsak a helyszín jelzi, hogy eljött a pillanat az intenzív közös munkára, hanem az is, hogy Gyorgyevics Benedek, a Városliget Zrt. vezérigazgatója személyesen mutatta be a Liget Projekt egyes elemeit. Őt Puczkó László, a Városliget Zrt. vendégélmény- és turisztikai szakértője követte praktikus információkkal.

Megtudtuk:

a projekt mindegyike tartalmaz majd lehetőségeket rendezvények, corporate események megrendezésére, a részletekről a ligetbudapest.hu szakmai oldalain részletesen tájékoztatják a szakmát.

Mostantól rendszeres szakmai hírlevelekben is küldenek az érdeklődőknek naprakész információkat.

Erdei Bálint MUISZ-alelnök, Gyorgyevics Benedek, a Városliget Zrt. vezérigazgatója és Puczkó László, a Városliget Zrt. vendégélmény- és turisztikai szakértője

Fotó: turizmus.com

Millennium Háza összesen 1250 négyzetméteren kínál sokoldalú rendezvénylehetőséget, ezen belül egy interaktív kiállítótér (jelenleg a Városliget történetét bemutató kiállítással), kávéház (március 10-től étterem) terasszal, vetítőterem és múzeumpedagógiai szoba is rendelkezésre áll. A cateringet a Magyar Szalon Kft. adja, az üzemeltető a Városliget Zrt.

A hangulatos kávézó tavasztól étteremként üzemel

Fotó: turizmus.com

A Millennium Házában szervezett csoportos látogatásokban a kiállítás (ősztől Budapest aranykora) idősávosan, maximum 45 fős csoportokkal látogatható, csoportos foglalásra a program@millenniumhaza.hu e-mail címen van lehetőség, illetve márciustól a weboldalon közvetlenül. Buszokkal a Hermina úton és a Stefánia úton lehet megállni.

A kiállítás ötletes szelfipontja a Hősök tere Gábriel arkangyal szobrának eredeti méretű másolatával

Fotó: turizmus.com

Az utazási irodák részéről nagy érdeklődés kíséri a Városligetben zajló fejlesztéseket, melyet jól mutat, hogy ismét nagy számú szakmai érdeklődő részvételével zajlott a szakmai networkinggel folytatódó MUISZ-vacsora.

Az étterem hátsó bejáratánál tavasszal a teraszt is megnyitják

Fotó: turizmus.com