A misztikus Irán az STR CEE kínálatában

Forrás: turizmus.com

 2019. február 18. 12:00

Minden bizonnyal napjaink egyik legizgalmasabb desztinációja Irán.

Annyi mítosz, misztikum és rejtély övezi, hogy aki igazi kuriózumra vágyik, szívesen vág bele, ebbe a turisták által még kevésbé felfedezett ország meglátogatásába.

 

A RAD Travel kínálatában minden megtalálható, ami egy csoportos utazás megszervezéséhez szükséges. Az ország annyira ismeretlen a magyar utazók előtt, hogy még egy incentives csoportot is elvarázsolnak a leghétköznapibb látnivalók is. A nagyvárosok (Teherán, Iszfahán) kissé kaotikusaknak tűnhetnek számunkra, de az iszlám kultúra ékkövei, a kék kupolás mecsetek, a törékeny minaretek látványa kiszakítanak minket ebből.

Kihagyhatatlan néhány bazár meglátogatása, imádni fogjuk, mert az iráni emberek nagyon barátságok és segítőkészek, akik méltán büszkék az ősi perzsa örökségükre.

A nagyvárosok után egy újabb színfolt a sok apró hegyi falu meglátogatása, ahol olyan érzésünk lehet, mintha megállt volna az idő. A programba mindenképp tegyünk sivatagi kirándulást, és ha tehetjük, akkor töltsünk ott 1-2 éjszakát is. Bizonyára felejthetetlen lesz, amikor a millió csillag által megvilágított égbolt alatt hajtjuk álomra a szemünket.

(X)