A MUISZ is részt vesz az ECTAA közgyűlésén - videó

Forrás: turizmus.com

 2019. június 03. 18:45

Az európai utazási irodák szövetségeinek ernyőszervezete, az ECTAA először tartja a lengyelországi Łódź városában közgyűlését, június 2-4. között.
Az európai utazási irodák szövetségeinek ernyőszervezetét Łódź városa és Łódź turisztikai hivatala látja vendégül 119. közgyűlése helyszíneként.
Az ECTAA első ízben tartja itt találkozóját. Több mint 40 szövetségi elnök és vezérigazgató érkezett a városba, hogy véleményt cseréljenek a turizmus jelenlegi helyzetéről.

Hazánkat a Magyar Utazási Irodák Szövetségének elnöke, Molnár Judit (OTP Travel) és Hajdú Attila (STA Travel), a szövetség Nemzetközi Kapcsolatok Bizottságának vezetője képviselik.

A találkozó remek lehetőség arra is, hogy az európai utazási irodák képviselői megismerjék Łódź városát. 2019-ben a Lonely Planet a várost a második legkedvezőbb ár-érték arányú városává kiálltotta ki a „Best in Travel” versenyen elért eredmények alapján. Pawel NIewiadomski, az ECTAA elnöke szerint Łódź az egyik legkedvesebb város. Az utazási szakemberek maguk is megtapasztalhatják, milyen rejtett kincseket tartogat a lengyel város az utazók számára, ami az alábbi videóból is kiderül.

Az ECTAA 27 európai uniós ország utazási irodai szövetségét és mintegy 70 ezer  vállakozást képviselő szervezet. Négy nemzetközi tagja is van: Izrael, Malajzia, Marokkó és Tunézia.
Az ECTAA múlt héten azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy bizalmatlansági indítványt nyújtott be a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) ellen, mert az szerinte visszaél erőfölényével.

Műemlék kút Łódźban

Fotó: Pixabay