A MÜPA mint látványosság

Forrás: turizmus.com

 2017. február 23. 10:29

Hamarosan elkészül egy 360 fokos film, amely akkor is élményszerűen mutatja majd be a MÜPA hangverseny- és színháztermét, amikor a turisták próba, vagy díszletezés miatt nem léphetnek be ezekbe.

De nem csak ezzel igyekeznek a kedvébe járni azoknak az egyéni- vagy csoporttal érkező turistáknak, akik kíváncsiak a különleges épületre – tudhatták meg a február 22-i MUISZ vacsora résztvevői Egri Gábortól, az intézmény értékesítési és marketing igazgatójától.

Egri Gábor szavait idézve, az ország vezető kulturális intézményének vezetői nagyon várják már, hogy megépüljön a dunai kikötő, s a víz felől is megközelíthető legyen a MÜPA. Legalább ennyire, ha nem még jobban várják az épület Soroksári út felőli oldalára tervezett kongresszusi központot is, remélve, hogy a kongresszusok résztvevői vevők lesznek a MÜPA zenei kínálatára, a komolyzenétől a világzenén át a jazzig.

MÜPA

MÜPA

Fotó: mupa.blog.hu

Egri Gábor a külföldön tartózkodó vezérigazgató, Káel Csaba üdvözletét is tolmácsolta a MUISZ tagjainak, illetve elmondta, hogy a MÜPA társzervezője két kiemelkedő budapesti fesztiválnak: a Budapesti Tavaszi Fesztiválnak és a Cafe Budapestnek (korábban Őszi Fesztivál), amely, idén október 2-től 18-ig kerül megrendezésre.

Kapcsolódó cikkek

Indul a MÜPA új évada

2016. augusztus 24.