A napfény ölelése a törökországi Barut hotelekben

Szerző: Babik Edit

Forrás: turizmus.com

 2019. január 23. 18:42

A Sun & Fun Holidays és a Last Call Travel közös szervezésében tartott üzleti reggelin mutatkozott be a törökországi Barut szállodalánc a magyar utazási irodáknak.

Kovács Zsolt, a Sun & Fun Holidays marketing és partnerkapcsolatokért felelős munkatársa bevezetőjében elmondta, hogy a 13 hotelből álló hálózat a teljes Török Riviérát lefedi. A négycsillagostól az ötcsillag deluxe kategóriáig válogathatunk a szállodák közül.

Közel fél évszázados múlt

49 évvel ezelőtt, 1970-ben a Barut család Sidében építette fel az első 25 szobás szállodáját, amikor még szinte el sem kezdődött a turizmus Antalyában. Ma már 13 hotellel üzemel a minőséget garantáló hálózat.

Boldog utas, boldog ügyfél és boldog személyzet!—ez utóbbi is nagyon fontos számunkra, meséli Erol Canga értékesítési igazgató, aki az országos havazás közepette is igazi forró, napsütötte hangulatot varázsolt a hallgatóság számára a budapesti üzleti reggelin.

Szállodáinkban 55-75% között van a visszatérő vendégek száma, ez is bizonyíték arra, hogy olyan szolgáltatásokat nyújtunk, amely visszacsábítja a nálunk nyaralókat—mondta Erol Canga.

Szobabelső, Barut Hemera Hotel

Fotó: Barut Hotels

Európai vendégkör

90%-ban európai piacokon kelnek el szobáik. Vendégeik fele Németországból, 20%-a Nagy-Britanniából, és a fennmaradó része más európai országokból érkezik. A főszezonban is csupán maximum egytizedük orosz vagy ukrán.

A hotelekre egységesen jellemző, hogy nagy alapterületen épültek, nagyméretű szobákkal. Nem zsúfoltak, kényelmesek, ezért is kedvelik utasaik.

A Barut hotellánc ékkövei

A Barut Hotel Collection márkanév alá négy hotel tartozik Antalya környékén (Kemer, Lara, Arum és az Acanthus & Cennet). Ezeket egy új szegmens kiszolgálására hozták létre, mivel azt tapasztalták, hogy a vendégek körében mindig újabb és újabb igények jelentkeznek, és egyre magasabb színvonalat várnak. E szállodákban elegánsabb, kifinomultabb stílusú környezetet és szolgáltatásokat nyújtanak. Ultra all inclusive koncepcióval, prémium italokkal várják a vendégeiket. Az a’ la carte éttermek foglalás nélkül, díjmenetesen vehetők igénybe, a legifjabb generációt animációs programok szórakoztatják reggel 9-től éjszakáig. Egy külső stábbal való együttműködéssel a felnőttek részére magas minőségű szórakoztató programokat kínálnak. Gondoltak a fogyatékkal élő vendégekre is, vannak akadálymentesített szobáik, és a közösségi terekben is megoldott a kiszolgálásuk.

Kapcsolódó cikkek