A norvég fjordoktól Tokióig

Forrás: turizmus.com

 2017. november 23. 14:38

Megjelent az OTP Travel 2018-as tengeri hajós katalógusa. A kiadványban az iroda népszerű útjai mellett olyan újdonságok is megtalálhatók, mint a Szingapúrtól Tokióig út, valamint bekerült kínálatukba a Perzsa-öböl is.

 

Az iroda 2018-as újdonsága a Szingapúrtól Tokióig út, mely – két vietnami várost, Hong Kongot, Tajpejt és két japán várost érintve jut el az "oroszlánvárosból" Tokióba. A 12 napos út nemcsak az ázsiai kultúra és a természet csodáival ajándékozza meg az utazót, hanem a – Princess Cruises hajótársasághoz tartozó – Golden Princess fedélzetén igénybe vehető számos komforttal és kényelemmel.

Bekerült az iroda kínálatába a Dubaj és az Emirátusok program is, mely az MSC Cruises Splendida hajóján kínál varázslatos utazást a Perzsa-öböl legszebb részein, márciusi indulással.

 

A csoportos hajóutak között töretlen népszerűségnek örvend és igazi kuriózum az Alaszka – gleccserek földjén út, júniusi indulással. Ugyancsak népszerű útjuk – s mivel mindig gyorsan megtelik, megduplázták a kapacitást – a norvég fjordok titkait feltáró északi út.

A Karibi-térségben is bővült kínálatuk, itt a Panama, Costa Rica útvonalat érdemes kiemelni, amely már tavaly is nagy sikerrel futott.

A klasszikus mediterrán hajóutak mellett az iroda jövőre rövidebb hajóutakat is indít, gondolva azokra az utasokra, akik még csak most ismerkednek a hajós utazással. Nekik kiváló választás lehet a Mediterrán pillanatok elnevezésű ötnapos hajóút az MSC Orchestra fedélzetén, a Földközi-tenger nyugati medencéjében.

Az érdeklődő utazási irodák cég partnerclubjánál kapnak bővebb információt, a partnerclub@otptravel.hu email címen, vagy az OTP Travel hajosut.hu weboldalán.

 

Kapcsolódó cikkek

Első kézből Alaszkáról

2017. február 23.