A Proko Travel munkatársa lett az Év idegenvezetője

Forrás: turizmus.com

 2018. december 11. 11:59

A Magyarországi Idegenvezetők Szövetsége közzétette a 2018-as Év Idegenvezetője pályázat hivatalos végeredményét.

A szakmai szervezet tájékoztatása szerint a hat jelöltre több mint 1000 szavazat érkezett az elégedett utasoktól, kollégáktól, idegenforgalmi szakemberektől.

A legtöbb szavazatot Gulyás Miklós, a Proko Travel idegenvezetője kapta, akit a MISZ felterjesztett a "2018. Év Idegenvezetője" címre. A második helyezett Mayer Péter, a Fehérvár Travel idegenvezetője lett,

Gyémánt Balázs szabadúszó idegenvezető kapta a harmadik legtöbb szavazatot, ezzel övé a harmadik helyezés. Őt az OTP Travel jelölte a díjra.

A szavazatok indoklásából is kitűnik, hogy sok olyan kiváló idegenvezető dolgozik hazánkban, akik joggal pályázhatnak az utasok, az utazási irodák, az idegenforgalmi szakemberek legmagasabb elismerésére, és megérdemlik, hogy nevük ismertté váljon.

A hat jelölt érdemeit is kiemelő összeállítás a MISZ facebook oldalán tekinthető meg: https://www.facebook.com/magyarmisz/

 

Gulyás Miklós, a ProkoTravel idegenvezetője több mint 20 évnyi gyakorlattal rendelkezik. Európa különböző országaiba kísér utasokat, főként Spanyolországba és Portugáliába, de Latin-Amerika területére: Peruba, Brazíliába, Kolumbiába, Ecuadorba is vezet csoportokat.

A munkája egyben a hobbija is, melyet nagy lelkesedéssel, szenvedéllyel, megszállottsággal végez. Minden alkalommal úgy készül, hogy az utasok maximális igényeit kielégítse.

Elve, hogy nem elég csak megismertetni az adott látványosságokat, hanem élménnyé is kívánja tenni útjait zenével, filmekkel, irodalmi aláfestéssel, vetélkedőkkel.