A Qatar Airways lett az Év Légitársasága

Forrás: turizmus.com

 2021. július 28. 18:24

2021-ben a Qatar Airways lett az Év Légitársasága az AirlineRatings díjkiosztóján, amelyen a szektor legjobbjait ismerik el. A légitársaság ezen kívül – immár a harmadik egymást követő évben – elnyerte a legjobb üzleti osztály díjat is.

A légitársaság a két rangos elismerés mellett elnyerte továbbá a Legjobb Közel-Keleti Légitársaság és a Legjobb Fedélzeti Ellátás díjakat is.

Az AirlineRatings Év Légitársasága díj a repülés legjobbjának szóló elismerés, amely a  termék-innovációra, a jó útvonalhálózatra és az általános biztonságra összpontosít. A Qatar immár a harmadik egymást követő évben nyeri el a legjobb üzleti osztály díjat, amely a légitársaság sajtóközleménye szerint az általuk szabadalmaztatott Qsuite terméknek szóló elismerés.

Az összes AirlineRatings-díjat szigorú kritériumok alapján ítélik oda, amelyeket a repülés területén nagy szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező iparági szakemberek állítanak össze.

A Qatar Airways csoport vezérigazgatója Akbar Al Baker elmondta: "Ugyan az elmúlt 16 hónapban az iparág legsötétebb napjainak voltunk tanúi, de a Qatar Airways továbbra is működött és kiállt utasai mellett, annak ellenére, hogy sok más légitársaság leállította járatait a járvány miatt."

qatar

A légitársaság harmadik alkalommal nyerte el legjobb üzleti osztály díjat

Fotó: Qatar Airways

Hozzátette: "Kötelezettségvállalásunk, hogy 5 csillagos szolgáltatásainkkal a lehető legmagasabb szintű  egészségügyi és biztonsági szabványokat biztosítsuk utasainknak mind a földön, mind a  levegőben.”

A jövőben Katar állam nemzeti fuvarozója tovább építi útvonalhálózatát, amely jelenleg több mint 140 célállomásból áll.