A román Blue Airrel bővült az Amadeusban foglalható járatok köre

Forrás: turizmus.com

 2015. november 11. 17:14

A gyorsan terjeszkedő román légitársaság a GDS-ek közül elsőként az Amadeusszal kötött teljes tartalom-megosztási megállapodást. A Blue Air járatai belga, ciprusi, francia, német, görög, ír, olasz, román, spanyol és egyesült királyságbeli célállomásokra közlekednek.

A megállapodás lehetőséget ad a légitársaságnak, hogy globális szinten elérhetővé tegye ajánlatait az utazási irodák számára az Amadeus foglalási rendszerén keresztül. A két fél között létrejött együttműködésnek köszönhetően európai útvonalakon közlekedő járatok széles skálája válik elérhetővé az Amadeus offline és online felhasználói részére.

 

A Blue Air jelenlegi flottáját 15 modern Boeing 737 repülőgép alkotja, ezzel Románia második legnagyobb légitársaságának számít. A megállapodás része a fuvarozó stratégiájának, melynek célja, hogy 2017-ig egymillióval növelje a járatait választó utasok számát. A megkötött szerződés szerint a Blue Air teljes kínálatát elérhetővé teszi az Amadeus partnerei számára, ezzel garantálva az azonos ajánlatokhoz való hozzáférést valamennyi értékesítési csatornán, beleértve a légitársaság weboldalát is.